Toše Proeski

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a sugar_Neza »

lallllaalllalla lalllllalla...
dobr d me ne slište zdele k pojem na tole musko k res rula an :gut:, mislm sej use njegove sam ....
pa še tko lušštak je tlele... taka pbradca mu je pasala ka pravte a?
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: KRŠKO

Neprebrana objava Napisal/-a NATY1973 »

sugar_Neza napisal/-a:lallllaalllalla lalllllalla...
dobr d me ne slište zdele k pojem na tole musko k res rula an :gut:, mislm sej use njegove sam ....
pa še tko lušštak je tlele... taka pbradca mu je pasala ka pravte a?

Pa ja! Saj njem je tako vse pasal. Če je bil vesel al pa romantično otožen...
Se mi pa zdi, da je ta zadnji album najbolje zapel, se prav sliš kako je
glasbeno napredoval. Se mi zdi, da je na koncertu celo boljš odpel, kot na
cd-ju. Defenitivno eden redkih... kakšna škoda... :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

eee
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja no vidš.Kaj potem?Človek je pač delan tako.Redkoter ceni živega bolj, kot ga ceni po smrti.Pač je tako, tega se ne da spremenit.Ni pa rečeno, da ga prej ni nihče poslušal/oboževal. Sam pač nismo delal vika in krika iz tega.meni je tud marsikater drug pevec ušeč in to ful ful uše, pa ne delam scen iz tega.delala sem jih pri 13, zdaj jih ne več.Ga pač potiho obožujem, psolušam njegove pesmi in grem na koncert če mi uspe.Nimam pa nobenmu računov za polagat zakaj in kako :wink:
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

meni je prav smešno...na radiu ki ga poslušam, se zdaj vrti reklama: ''ponatis cdja Igra bez granica je že v prodaji''
ko je bil živ, ni blo takih reklam...sam to mi gre na živce...
je pa res, da je veliko umetnikov priznanih šele po njihovi smrti...
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blondygirl »

Aphrodite napisal/-a:meni je prav smešno...na radiu ki ga poslušam, se zdaj vrti reklama: ''ponatis cdja Igra bez granica je že v prodaji''
ko je bil živ, ni blo takih reklam...sam to mi gre na živce...
je pa res, da je veliko umetnikov priznanih šele po njihovi smrti...

na zalost je svet tak
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ko nekaj izgubiš- šele potem se zavedaš kaj si imel....
in ljudje smo vsi tko narjeni d tega kar mamo ne znamo cent pa pika.
sam mi smo Tošeta zlo cenile, zato k smo vedle d je tip zlo dobra useba in use in humanitaren, lep... ma svašta dobrega u glavnem....... tist čs k smo ga poslušale nismo u njemu delale vika in krika .... sej majo vrjetno use svojga najljubšiga pevca/ pevko /skupino...in vrjetn jim ne bi blo lepo če bi kr naenkat umru, tko kt se je to z našim idolom zgudil...
k zato če je biv Toše ene par let že moj idol & use.... use en ni to pomenil d bom jst zdej sam od njega guvurila.... sm mela tud druge stvari na temu svetu, med drugim pa njegovo glasbo, k me je zmeri spravla u dobro voljo, in je vse spravlala u dobro voljo k je bla res dobra legendarna... za take k majo podobn okus...
kere pa smo ble res čist mahnene smo vedle še use u njem in jst osebno nism najdla na njem negativne točke, če bi pa lohka kdaj kšno sm si pa pred temu zakrila uči.. k on je biu naj in to bo tud ustou, čeprou ga ni več med nami...
in na radju zdej vrtijo to o igri brez granica sam zato k je Toše zdej res zlo slavn... čist k Prešern :D , mogu je umret d so ga nekateri spoznal- žalostno....
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a sunshyne »

Vse punce ki pišete sm pojdite na Toše Proeski Fan Forum in se podpišite v temo Pismo za Tošine roditelje!!!!!
To najdete v temi Sve ostalo v vezi Toše lp
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, dobro si tole povezala s Prešernom - pa imamo sedaj njegovo Zdravljico, kajne?
Res se vse sorte piše zdej o Tošetu. Tudi to, da je vedel za Ljiljo in njenih denarnih poslih. Jaz temu ne verjamem. Toliko dobrega je naredil. Novinarji bi radi sedaj samo zaslužili s kakšno mastno zgodbo. Morda res nismo DOVOLJ vedeli o njem, dokler je živel. Predvsem smo se osredotočili na njegove pesmi.
Sem bla zdaj na Youtube in tam spet videla novo objavo, da je naš Toše živ. Mislim, so eni ljudje zgube. Do kod je meja normalnega? To je lahko naredil samo kakšen norec. In kaj, če sedaj gledajo to njegovi domači. Nekaj strani nazaj sem na tem forumu zasledila (izjavila je Adrijanina soigralka), da starši in ostala družina vse preberejo na netu. Kako se more počutiti mama, ko vidi, da se norčujejo iz njenega sina. To si naš Toše res ni zaslužil. :nein:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

NATY1973 napisal/-a:Sem bla zdaj na Youtube in tam spet videla novo objavo, da je naš Toše živ. Mislim, so eni ljudje zgube. Do kod je meja normalnega? To je lahko naredil samo kakšen norec. In kaj, če sedaj gledajo to njegovi domači. Nekaj strani nazaj sem na tem forumu zasledila (izjavila je Adrijanina soigralka), da starši in ostala družina vse preberejo na netu. Kako se more počutiti mama, ko vidi, da se norčujejo iz njenega sina. To si naš Toše res ni zaslužil. :nein:

ja starši, bližnji in Andrijana so pa zaigrali žalost al pogrebu al kaj :roll:
a dej o, budale ene.
sicer pa dvomim da starši berejo slet.Kolikor sem slišala, so vsi še vedno totalno prizadeti in ne verjamem, da se ukvarjajo s takimi rečmi.
mi gre pa na živce, da Andrijano proglašajo zato, da je bila kao željna njegovega denarja in je bila zato z njim in zato da bi lahko dobila boljšo ponudbo za boljši klub.A dandanes res več ne verjame v ljubezen.In verjamem da ga je imela rada, zelo zelo, ker Toše pač nisi mogel imeti ne rad.
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka

Verjamem, da ga je Adrijana imela rada. In da zdej zelo trpi. Sočustvujm
z njo. Samo zaradi denarja sigurno ni bila z njim, saj je verjetno tudi ona dobro zaslužila.
Težko ga bo prebolela. Tudi okoli tega kroži toliko zgodb. Ampak, tudi Tošejeva sestra je v enem izmed intervjujev izjavila, da je našel ljubezen svojega življenja. Ona pa sigurno ne bi lagala. Škoda, da se jima ni vse lepo izteklo. Res mi je hudo za Adrijano. Toliko skupnih načrtov sta imela.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Kaj to piše? :) :)

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=1 ... Makedonija

Hvala. Lep vikend. m.
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a malina2203 »

Piše da bojo jutri izdali poštno znamko z njegovo podobo, in da bo ob 10.30 zaradi tega neka "proslava" ob njegovem grobu.

Znamka bo pa taka: http://i219.photobucket.com/albums/cc294/elena-10/tose.jpg
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

hudooooo, ej a mi loh tud u Sluvenij kje te znamke dubimo?... jst bi mela eno pa še zbiram znamke
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a malina2203 »

Ja lahko, če ti jo kdo iz Makedonije pošlje :D
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Odgovori