Čevlji
ena pač napisal/-a:ali pa se mi je čevelj med hojo skor sezuval,sploh tisti s petkami.In pa tiste ko nosite ful visoke petke,a vam stopalo nič ne drsi naprej?
Saj se kupijo neki 'vložki' ali kako se jim pravilno reče, ki se dajo v čevelj, s čemer to preprečiš. Meni se tudi vedno sezuvajo takšni čevlji in če jih imam že ravno obute, moram imet to notri, da lahko normalno hodim v njih. Imam pa samo ene take čevlje s peto, kupljene v Massu, kjer sem poleg njih kupila tudi ta vložek.
kamis napisal/-a:Dej povej kako si cifro zadela??Jst bi tud rabla salonarje s took velko peto.Sej mam na useh poletnih sandalčkih peto 11cm,sam salonarjev s tok velko peto pa normalno ceno pa ne najdem.
kako tir ata hodt s sandalčki s tok centimetri..WOW..jz jih prou ne prenesm k so tko nestabilni za nost na sploh =) kva šele 11cm..uf

trofnla sm še zmeri cifro..
če ti noga drsi to pomeni da nimaš taprave cifre..če jo mašt e more čist zaobjet nogo pa čist morjo bit oprijeti

No vm razkažem moje poletne sandalčke,k sm itak čist nora na njih.Pa verjamem da bojo letošnjo sezono zihr kakšna dva nova para pršla u omaro.
Tele sm mela za maturanski ples(buffalo),ful so udobni za hodt,sam uspred pr prstkih so me mau ožull.Bli so pa 120€
Tele sm kupila lansko leto poleti na razprodajah,pa točno take sem iskala,bili so pa okoli 60€
Tele sm si tud kupla lansko leto poleti v Budimpešti,k sm bla na F1.Bli so pa okol 18€,so mel skor 80% razprodaje.
Tko da če kje vidte kakšne res lepe povejte k bi jih še mela
Tele sm mela za maturanski ples(buffalo),ful so udobni za hodt,sam uspred pr prstkih so me mau ožull.Bli so pa 120€

Tele sm kupila lansko leto poleti na razprodajah,pa točno take sem iskala,bili so pa okoli 60€

Tele sm si tud kupla lansko leto poleti v Budimpešti,k sm bla na F1.Bli so pa okol 18€,so mel skor 80% razprodaje.

Tko da če kje vidte kakšne res lepe povejte k bi jih še mela

Dita- napisal/-a:jz tut rabm nekej taga, in to v št. 35
Vso srečo...

@urš*: Lahko pogledaš v Vögele Shoes, tam sem našla take srebrne, mogoče jih imajo tudi v črni barvi - nisem šur. Sicer pa bi take preproste skoraj povsod morali imeti.
@kamis: Tretji so ful lepi.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.