iiiiiiiii Dodika
Še itak je taak lepa. Ful dobre fotke. Sploh ona kje se beli trebušček vidi. O, pa kapica..hehe
kjut!
Komi čakam, da jo boš vidla v živo
In ja, kapica mora itak bit zravn, d0h! hehe. Pa razmišljam, da bi ji tunel uzela - ker se skoz v njem skriva grrr..ampak ok, naj ji bo zaenkrat!
Pa ravno mene bo je*** v živi mozek
Svašta, no.
No, zdaj sem pa dobila voljo da jo ven privabim. hihi.
Jst sm pa prej fuuul doug mečkala Dodo pa jo božala in imela v roki

°PeeKaBoo° napisal/-a:Jup, teli hrčki niso kr tko...škoda, ker se ne navežejo tok, ko drugi običajni ljubljenčki, ane? Npr. psi. Ah ja![]()

Noelia napisal/-a:°PeeKaBoo° napisal/-a:Jup, teli hrčki niso kr tko...škoda, ker se ne navežejo tok, ko drugi običajni ljubljenčki, ane? Npr. psi. Ah ja![]()
Mogoče zato, ker so edini hišni ljubljenčki psi in mačke, vse ostalo pa je mučenje živali?
Če že morate imet divje živali v kletkah bi bilo lepo, če jih posvojite in ne kupujete v trgovinah, da bo enkrat konec trgovanja z živimi bitji.
Jaz sem mislila da bom umrla od smeha. Lenuh en mali 

°PeeKaBoo° napisal/-a:
Sugar_baby - vidm, da si na forumu,..tko da napiš kej
to je tko zgledal da sm se usedla za komp, šla na forum in takrat zvoni telefon...gremo gremo gremo...in so me zvlekl stran
tko da nism uspela niti zapret haha.
(damn I'm old).
Ujh, upam da ni tako huda oblika kot Karli. hehe
Jaz pa bom danes vlačila Mišo pa če bo hotela ali ne. Jao, danes ko sem se zbudila je še Karli norel, pa je prišel k rešetkam pa sem dala prst notri in je celo stal poleg mojega prsta in me vohal. Vau, Karli

k itq je tak mehek pa gladek, da ga morm prou na hitr prjet! Tko da vidm da mu čist paše u kletki!!

hehe.
hehe. Jaz bi tudi M. vlačila če bi to imela. Zakon, no.

Sugar_baby napisal/-a:ajaa kupla sm pol zanč uno za prenašanje hrčkov in mi je ceu žur...bi jst Guccija kr not dala pa ga use povsod sabo vlekla
Komot daš notr hrčka, pa mu bo useen dost udobno, ker daš lahk hiško, žagovino itd.. pa tud na prepihu ni, diha pa useen lahk hehe. Mhm..8 eurov je.
Aaa..to je to, ko ti je Karli pustil, da imaš prst zraven, vidiš! Darilo.

hehe.