Sicer do konca 20ih nisem potovala, z bivšim nikamor, samo do vikenda na Hrvaškem.
Z enim mojim prejšnjim fantom/ sopotnikom sta mi bila zelo všeč oba izleta/ dopusta kamor sva šla, ker pred tem pač niti nikamor nisem hodila. 1x sva šla v Romunijo, spala 1x pri naključni osebi, ki sva jo spoznala sredi mesta v Bukarešti, malo po hotelih, 1x najela en šotor v nekem takem hipijevskem kampu ob Črnem morju..
Drugi najin izlet je bil Zanzibar in Tanzanija in mi je bilo tudi ful zanimivo, ker sem bila 1. na drugi celini, čeprav tam domačini so ful utrujajoči, ker ti na vsakem koraku poskušajo nekaj prodati in nimaš miru, Tanzanija in Zanzibar so pač turistični, na območjih, kjer sva midva bila.. ampak ful dobra izkušnja.. Meni so ful zanimive tudi živali, tako da mi je bil tudi safari top izkušnja, čeprav, ko sva bila na safariju, sem bila še zastrupljena s hrano in ne čist zdrava.

Z mojim zdajšnjim sva imela plan it po Rusiji, dokler nisem zanosila, pol nisva več mogla.
Zgolj za kopanje in plavanje v morju, mi je pa najljubša Dalmacija od krajev kjer sem do zdaj bila, ma tudi Istra mi je boljša od vseh drugih držav.
Ponavljam