mam dobre novice

sva jo šla prej s kolegom iskat in je delu isti veterinar k zadnjič. Je reku da je ful boljše, tud sama sm takoj opazla! Sva se najprej pogovarjala glede terapije. Je reku da so jo že oni nafilal z antibiotiki, analgetiki pa tko....in mi je dal ista zdravila za domov. Mam brizgalko in jo morm ob določenih urah filat z njimi in mam tud doze predpisane. To morm dajat en tedn, pol mava pa kontrolo če je use kul. Bomo vidl tud glede ušeska če bodo antibiotiki kej pomagal. Drgač mam pa tud analgetike glede bolečin k ne vemo če jo kej boli...tko da upam da to pomaga. Zaenkrat ne kaže znakov da bi jo kej bolel.
Pol pa glede starosti...pač stara je..to je problem...tko da lah živi še par mescov lah pa tud sam par tednom..če pogine, bo to kao zih zarad starosti in ne česa drugega. Tko da to sm si mal oddahnila!!
Pol sva se pa pogovarjala glede hranjenja. In sva se zmenla da bom kupla frutek pa probala s tem če bo. Pa reku je če bi se mi dal večkrat na dan ji nrdit tko hrano da uzamem briketke pa jih dam u eno posodico pa mal mlačne vode da se zmehčajo...lah tud frutek dodam..pa če se mi da jo lahko probam tud po brizgalki hranit.
In sm rekla da itq da mi ni problem...taka mala živalca pa če je tkole od mene odvisna....najmanjši problem!!!

Tko da hehe sm že bla u trgovini..mam frutek pa mela sm še eno posodico za hrano....in ji grem že zdele delat za jest....pa bomo videli