Mainecoon tebe pa čist razumem, tako da...

bubabiba napisal/-a:No tuki je pa filmčk od mojga mačka na sprehodu, da boš vidla kako se matra.
*purple* napisal/-a:ja no lej, ti imaš eno izkušnjo mi drugo.Mojga mačka dam za eno uro v hišo pa že tuli ko zmešan ker hoče it ven, pa čeprav potem zunej na sončku na klopci prespi pol dneva.mu pač paše tako, da je zunej in na kraj pameti mi ne pade da zavedno zaprem notr.
Pogovori z bubobibo pa itak en vodijo nikamor, ker ona more imet vedno prov, ona vedno vse ve.Ampak vedi za svoje živali v naše se pa ne vtikuj!
In ni ga človeka, ki me bo prepričal v to da je mačje življenje v zaprti hiši ali še huje, majhnem stanovanju, lepše kot na vrtu, skakanje po sončku, lovljenje muh, valjanje v travi....žival je žival, žival sodi ven v svoje naravno okolje in ne v hišo.In ne moreš vedet živali kaj mu sede in kaj ne, lahko pa da mu hoja z vrvico-v kar tud verjamem, ne sede tko kot ti misliš.
Dita- napisal/-a:MISLM DA SE JE TALE BUTASTA DEBATA ZAČELA ZARADI MENE (ker sm rekla da mi je zginu mačk in potem sm umenla tut to da je cesta blizu) IN HOČM DA SE TAKOJ ZAKLUČI.
Bubabiba zgleda nimaš dost v glavi da bi dojela kaj ti govorimo. mej ti svojga mačka na vrvici prklenenga, boli me, sam nehej težit normalnim ljudem, ki mačku puščamo svobodo in ga pustimo da uživa. tista cesta zaradi katere sm dvignla tolk prahu našemu mačku ne pomeni nobeno nevarnost, je preveč oddaljena, muc nikoli ne zahaja v tisto smer, itak je preveč prestrašen da bi sploh šu v tisto smer.
tko da mislim da govorim v imenu vseh da ne dojameš čist poante... noben nima nč proti tisti tvoji vrvici, ampak se nm pa zdi normalno mačka spustit vn, če to sam hoče.