~NIA~ napisal/-a: na živce mi grejo tisti k vozjo 40 alpa še mnj.. kaj misljo da se bojo policajem prlizln s tem? prepočasna vožnja je tud kazniva drgač!
Ja nia zato,kr se hočjo policajem priliznit...hjoooo
pa zgleda P***a, kva jim ni jasn da morm jst pol z 2.pelat, k ponavad tam s četrto! prov zagonila bi se jim not v avto, sej men se neb nč poznal k mam že tko čist stoučen avto
Mogoče pač eni ne poznajo terena po kermu vozju in zato rajš vozjo 40. Če pa se ti tm furaš usak dan pa ni pol panike, da pohodš plin če pa poznaš cesto.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
~NIA~ napisal/-a:aja pa js nimam stoučenga avta kr bi se kam zaletela, ampak od parkiranja in manevriranja
js upam d se nisi zaletela u druge avte ko si parkirala?
sicr pa...punce ma zkej ne morte bit bolj potrpežljive ko vozite avto?če vozi pred vami en počasn, sam zadihte, zvišite radio in pojte zravn ni razloga za zgubljat živce sm slišala 1x eno izjavo na radiu od voditelja: "Če ravnokar peljete avto in se penite na nekoga, ki vozi pred vami, se umirite in pomislite: Tisti pred vami se peni tudi na vas!" legendarna....
^^Js tut.In se popolnoma strinjam s tem da so kazni velike.Če pač nimaš denarja da bi jih plačeval lepo vozi po omejitvah in se ne boš mel čez kej pritoževat .
lolitaa napisal/-a:Če pač nimaš denarja da bi jih plačeval lepo vozi po omejitvah in se ne boš mel čez kej pritoževat
no, tukile ti pa že zrava pamet pove, kako so kazni diskriminatorne. če pa maš dnar pa zganji traparije po cesti al kaj mislim pa, da se s temi kaznimi ne bo nič doseglo. potrebna bi bila osnovna vozniška kultura, ki je pa v 'balkanskih' deželicah še dolgo ne bomo imeli... pa ščepec strave pameti, da se, ko si pijan ne vozi. pa bi takoj znižali število smrtnih žrtev
Ne, to ne pomeni da če imaš denar zganji traparije .Js sem samo tko rekla ker se nekateri tolk pritožujejo nad visokimi kaznimi.A jih je nujno plačevat??Ne!!
*hox* napisal/-a:Js pa vozim čist lepo po omejitvah (izjema prehitevanje na avtocesti) in mi dol visi, če se za mano nabira kolona in če me vsi po vrsti prehitevajo.
haha svaka ti čast...
js tud, k me ne briga...js lepo vozim po omejitvah in me zrd tega nima kej bit sram...sm prou ponosna na sebe, k se mi ne da hitet in prehitevat po nepotrebnem...zkej bi? sej s tem ne bom nč dosegla...in če bi ljudje usaj malo tko razmišljale (da se jim ne mudi nikamor), bi blo dost manj nesreč...in seveda brez alkohola...kej je tko tško razumet d se ne vozi kadar si pijan?????
Haha, sam najboljši filing pa je, ko te nekdo prehiti (in misli da je oh in sploh ne vem kakšn car), potem pa se mora ustavit na semaforju ker je pač rdeča luč, js pa lepo z normalno hitrostjo pripeljem za njim.