Ashly napisal/-a:aiiii =)) sprejeta na fpvv =))) iii happy
kolk pik je blo?
Tiavanna napisal/-a:estrella19, na Etnologijo in kulturno antropologijo.![]()
Še ena bodoča družboslovka brez službe, wiii.
sm misnla da bom mela več... na primerjalno kniževnost sm bla pa ravno še sprejeta - spodnja meja, tam okol 76 nekje. nč, takle mamo. sj premišljujem da bi zamenjala primerjalno za španščino al pa kateri drugi jezik... bom še premislila... res so visoke meje letos... glede na prejšnja leta. no sej to itak vedno niha.
js sm jo sicer mela še na drugem mestu kot enopredmetno, sam bi blo itak treba pomojm več pik (no sej ne vem...).

ciber_girl napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:ciber_girl napisal/-a:Sem dobila, a nisem sprejeta...
sajbr jz tut ne....pa sm maturo za moje pojme fulll dobr nardila...sm mela 5,4,4,3..sam poklicno ...mah sranje...
kaj si pa upisala?
bova pa dons jokale skupi
Na Pedagoško--->smer: Predšolska vzgoja!
Ma ja.... Sej si pa vredu naredila maturo....![]()
Kami si se pa ti vpisala?
...tako da 600000 pa na izredno...prou slabe volje sem ker moram ves denar ki sem ga tako šparala dati...pa sej bi mi starši plačal...sam moj ponos je še zmer veči ...mah katostrofa sm
...se počutm kot totalni luzer,ki nima niti mature 

Trenutno je na morju pa si tega niti ne more urejati ali koga vprašati, zato ji skušam pomagati. Če katera ve karkoli o drugi vpisnici in vsem tem, bom za informacije zelo hvaležna.