Kaj ste danes jedli?
Bi vas lahko prosila, da bi nam pomagale in rešile to anketo?
Vzelo vam bo minutko. Hvala!
http://www.mojaanketa.si/anketa/230884595/done/

http://www.mojaanketa.si/anketa/230884595/done/
-
- Cosmopsiho
Z: 2 palačinki z marmelado
M: 0,5 l probiotičnega jogurta
K: polnozrnate testenine s kozicami
V: zelena solata, tuna, koruza, feta sir+ limonin sok, bučno olje
M: 0,5 l probiotičnega jogurta
K: polnozrnate testenine s kozicami

V: zelena solata, tuna, koruza, feta sir+ limonin sok, bučno olje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Z: veliko jabolko, zeleni čaj
M: vroča čokolada
K: 120 g študent futra, 2 nektarini, zeleni čaj
V: 2 lončka activie z žiti, 6 marelic, veliko jabolko
neki me zanima..jst mam fuul rada te oreščke in suhe slive..ko jih jem, jih pojem tut 150g(celo vrečko oz. sklečko). suhih sliv pa naenkrat pojem 200g, se prav tut celo vrečko. res je sicr, da to pojem kot kosilo+kak kos al pa dva sadeža zraven. zanima me, kulk ve količinsko tega pojete? se vam zdijo moje porcije ful pretirane
da ne govrim o kakih jogurtih..ne morm da ne bi spila pol litra naenkrat..če so tak dobri
pa pojem tut po 4 activie skup 
K: 120 g študent futra, 2 nektarini, zeleni čaj
V: 2 lončka activie z žiti, 6 marelic, veliko jabolko
neki me zanima..jst mam fuul rada te oreščke in suhe slive..ko jih jem, jih pojem tut 150g(celo vrečko oz. sklečko). suhih sliv pa naenkrat pojem 200g, se prav tut celo vrečko. res je sicr, da to pojem kot kosilo+kak kos al pa dva sadeža zraven. zanima me, kulk ve količinsko tega pojete? se vam zdijo moje porcije ful pretirane

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

^^ Vse tole je ogromno cukra, tako suho kot sveže sadje... sladkani jogurti in čokolada pa sploh... četudi nimaš težav s postavo, je prevelika doza pomoje, sploh ker ni uravnovešeno z drugimi snovmi
Oreškov pa tudi ni priporočljivo preveč, ne samo zaradi maščob, tudi drugače naj bi se to jedlo bolj kot dodatek (za brazliske oreške se spomnim, da sem enkrat brala, da so že 4 oreški dnevno dovolj za primerno dozo selena, ki ga vsebujejo).

dot napisal/-a:^^ Vse tole je ogromno cukra, tako suho kot sveže sadje... sladkani jogurti in čokolada pa sploh... četudi nimaš težav s postavo, je prevelika doza pomoje, sploh ker ni uravnovešeno z drugimi snovmiOreškov pa tudi ni priporočljivo preveč, ne samo zaradi maščob, tudi drugače naj bi se to jedlo bolj kot dodatek (za brazliske oreške se spomnim, da sem enkrat brala, da so že 4 oreški dnevno dovolj za primerno dozo selena, ki ga vsebujejo).
Ta moj jedilnik je čist fuč..mal se bom mogla u roke vzet

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

^^ Jah, zelenjava je super, samo ravno pesa je spet precej bogata s sladkorjem, če se ne motim (tko kot tudi korenje, paradižnik, koleraba), fižol je pa tudi škrob... Pomoje je boljša izbira kakšna zelena, listnata zelenjava itd., da dobiš minerale... skuta je pa tudi ok
Za zvečer pa sadje tudi ni ravno priporočljivo, bolje je dopoldne... ne samo zaradi sladkorja, ampak tudi ker naj bi povzročalo vrenje v prebavilih
Zvečer naj bi bile boljša izbira beljakovine.
Svetujem pa, da pišeš naprej glede svojega vprašanja raje v tole temo (ali kakšno podobno, npr. glede zdrave prehrane), tam se dosti debatira o ustrezni vadbi in prehrani
: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=885

Svetujem pa, da pišeš naprej glede svojega vprašanja raje v tole temo (ali kakšno podobno, npr. glede zdrave prehrane), tam se dosti debatira o ustrezni vadbi in prehrani

dot napisal/-a:^^ Jah, zelenjava je super, samo ravno pesa je spet precej bogata s sladkorjem, če se ne motim (tko kot tudi korenje, paradižnik, koleraba), fižol je pa tudi škrob... Pomoje je boljša izbira kakšna zelena, listnata zelenjava itd., da dobiš minerale... skuta je pa tudi okZa zvečer pa sadje tudi ni ravno priporočljivo, bolje je dopoldne... ne samo zaradi sladkorja, ampak tudi ker naj bi povzročalo vrenje v prebavilih
Zvečer naj bi bile boljša izbira beljakovine.
Svetujem pa, da pišeš naprej glede svojega vprašanja raje v tole temo (ali kakšno podobno, npr. glede zdrave prehrane), tam se dosti debatira o ustrezni vadbi in prehrani: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=885
Hvala

Včeraj:
Z: veliko jabolko
M: ensure čokoladni napitek
K: 3 majhni korenčki, pol bučke, zelena solata, preliv iz jogurta, kisa in bučnega olja, ogromen kos lubenice
V: pol litra probiotičnega navadnega jogurta, 2 breskvi, huge jabolko
Z: veliko jabolko
K: 3 majhni korenčki, pol bučke, zelena solata, preliv iz jogurta, kisa in bučnega olja, ogromen kos lubenice
V: pol litra probiotičnega navadnega jogurta, 2 breskvi, huge jabolko