- sem se z malim ukvarjala neprekinjeno o 7ih do 9ih, ga je pa zdaj malo moja mama prijela, da v miru pojem zajtrk in spijem kavo, kar je bolj redkost, ne vsakodnevno, ga že prime za kako minuto čez dan kdaj, ne pa vedno zjutraj, ko bi js kavo pila
- sem si včeraj 1. po 16ih letih kupila nova sončna očala

- jaz sem pa mislila, kako bi si kupila kakšne take, z mačjo obliko okvirja, ma mi niso nobene pasale, od tistih, ki sem jih pomerila
- se spomnim, na faksu, ko sem imela cca15 kg več kot zdaj, mi je ena sošolka rekla, da bi bila lahko model za sončna očala, ker mi vsaka pašejo, ki si jih dam gor, bi rekla, da ne več zdaj, lol
- nismo bili nikjer med tem glavnim dopustom od mojga, vozili tatu po zdr. ustaovah in se selili, mamo morem pogosto po trgovinah peljat , zdaj ko sem pri njih doma, malega s sabo vzet in mi tudi vse skupaj kar dosti časa pobere in utrudi in mi gre posledično hitro mimo čas...
- zdaj se mojemu med vročinskim vslom niti ne da na vikend
- hja, mali ima ogromno energije, midva ne toliko, posebej moj ne toliko.
- poskušam js večino časa imet malega, moj mislim, da ima zdaj ko je čez 40, že kar tako manj energije še od mene in ga otrok zelo hitro zelo utrudi in mi pol ga samo meni prinese.. Tako očitno je, če imaš otroka čez 40, pa tudi zase ne vem, a bi lažje hendlala če bi bila okrog 25 ali 26 in se mi že ta leta zdaj poznajo.... Poleg njegove starosti je pa tudi faktor njegova služba in dežurstva, ter njegovo zdr stanje, da je toliko bolj ali toliko prej utrujen..
- sorodniki od žene očeta od mojega imajo tudi dojenčka, punčko en mesec mlajšo od našega, je pa menda čisto mirna in neproblematilna, da jo kao vozičkajo lahko tud par ur in samo spi v vozičku... naš nikoli ne spi več kot eno uro čez dan, že eno uro redko oz ne vsak dan... Začne oče od mojga to razlagat... mu moj reče, da naj raje neha da jaz tega ne slišim., kako imajo drugi mirnega otroka in manj dela z njim...

- je fuuuul pašalo, včeraj, prav magic, da je mali zaspal že 10 min po tem, ko sva šla v posteljo, po navadi kakšne 45 min borbe traja...