wasd napisal/-a:Ce hocete shujsat, se morate zacet migat. Samo od solatk se ne bo rit zmanjsala.
Pravilna prehrana (mišljena tako izbira živil kot količina obrokov) predstavlja 80% hujšanja. Preostalih 20% je gibanje.

Gibanje je pa tudi koristno, ne vem, kje je sploh kdo napisal, da se ne giblje... pa tudi solate ni nihče omenjal o.O
Če imaš manjši kalorijski vnos kot porabo, boš shujšal, gibanje bo pa pripomoglo še k čvrstosti in oblikovanju postave. Drugače smo pa v temi o hujšanju to že stokrat predebatirali
Giblje se pa tudi verjetno.. Razni profesionalci so pa spet druga zgodba, logično, ja..

jaz sem samo vprašala če je pametno med dieto jest suho sadje iz vrečkice vi pa tkole zdej ... sej vem da obstaja tema za hujšanje pač sem kle dala to splošno vprašanje.. drugače pa glede solatk itd...men je solata the best tko da me tud nasit ker zraven še vodo spijem in se gibaš.. pa še k sm zasledila da od solatk se ne shujša... VELIK JE V PREHRANI !!! pol pa še gibanje ja.

dot napisal/-a:^^ Verjamem, samo kje si pa zasledila koga takega o.O
to je pa višek nezaupanja... Ne, gospod ni mogu rečt da bi šu s tabo, prplazi se za tabo tja. Ne hvala. Udarita en oreng pogovor. Če se to ne razreši, bo bevskal nate že če boš samo pozdravla kšnga kolega na ulici, kaj šele da bi šla z njim na kavo!! Pa da s frendico iz foruma ne smeš na kavo brez predhodnega kreganja...well...js bi po moje že spokala kufre. Res, pogovorta se, pol pa delaj zaključke.