Hm.. js pa sm sicer mnenja, da je tole s samomorom bogus.. če je pa res (ma pa tud če ni), pol so pa kšni njeni publicisti v javnost poslal, ker če je ona na kliniki ki jo mastno plačuje, mislim da majo tam poskrbljeno za to da informacije o njihovih slavnih gostih ne pricurljajo v javnost... jebi ga - there's no such thing as bad publicity
pomoje tudi taka stvar ne bi smela v javnost prit, vsaj če je idalo osebje bolnice, poklicna molčečnost ne... drugač pa mislim da se še zna zgodit, da bosta spet skup in še kakšnega otroka al pa dva naredila. škoda
jemina napisal/-a:jz bi njo kot prvo poslala k psihiatru.
ja kaj je pa vama padl na glavo??? pa ne h psihiatru..to so norci, pa to so samo opazovalci pa narekovalci lajfa...ONA rab družbo,kolege/kolegice, da bo osvojila občutek po pripadnosti in k bo to osvojola bo šele na tem gradila samozavest k jo rab da se spopade z lajfm k ga ma..
ela85 napisal/-a:končno z otroki. mislim, da je dobro, da je z njima skupaj, ampak ne predolgo.
Zakaj ne predolgo? Enkrat se pritožujete, da je premalo z njimi potem pa spet, da ne sme biti preveč.
zato, ker punca očitno še ni zdrava. vsekakor je dobro, da je v družbi svojih dveh sinov. ampak glede na to, da so rekli, da se "zdravi" tudi zaradi poporodne depresije, mislim, da je bolje, da so skupaj po nekaj ur na dan. moje mnenje...
jemina napisal/-a:jz bi njo kot prvo poslala k psihiatru.
ja kaj je pa vama padl na glavo??? pa ne h psihiatru..to so norci, pa to so samo opazovalci pa narekovalci lajfa...ONA rab družbo,kolege/kolegice, da bo osvojila občutek po pripadnosti in k bo to osvojola bo šele na tem gradila samozavest k jo rab da se spopade z lajfm k ga ma..
no čez psihiatre se pa ne govori. In ona ga res rabi
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon