Izpit za avto
nism rekla d gledat - škilt je mišln tko d veš kaj se dogaja u avtu, tko k gledaš na cesto sam vseen zaznavaš, pa č sta tih d bo neki bl težkega... dinamika pa tkole - sj izven naselja pelš 90, na avtocesti 130, sam po ulcah v naselju pa 40, č pa skoz naravnost pelš po naselju pa pač 45-50. ja pa tomačevo je najbol ene 30 k si lohk bl previdn
anahirbd napisal/-a:Mislim, morš se furat tok k je omejitev, k na predizpitni sm se jst 60 namest 70 pa je rekla kao da to ni prov blabla.. sam sm useen naredila(ker druga ni blo nič narobe..), sam točke sm mela pa useen odbite
tko so pr nas eno punco vrgli, k se je vozila po Soški (k je sicer ful ovinkasta in nevarna cesta)...omejitev je 90, ona pa je vozla 70 al neki tazga...in je padla, ker je kao ovirala promet...

MilkyWay napisal/-a:anahirbd napisal/-a:Mislim, morš se furat tok k je omejitev, k na predizpitni sm se jst 60 namest 70 pa je rekla kao da to ni prov blabla.. sam sm useen naredila(ker druga ni blo nič narobe..), sam točke sm mela pa useen odbite
tko so pr nas eno punco vrgli, k se je vozila po Soški (k je sicer ful ovinkasta in nevarna cesta)...omejitev je 90, ona pa je vozla 70 al neki tazga...in je padla, ker je kao ovirala promet...
Ja morš mal prilagodit svojo hitrost, tako da ni nevarno zate in za druge ter predvsem da ne oviraš drugih!
Po nepreglednem cestišču, kjer je omejitev 90.. po možnosti še da močno dežuje se tut nebi fural 90 ampak prilagodiš hitrost.

- super_shine
- Komunikatorka
super_shine napisal/-a:punce, hvala za nasvete, kot vidm so mnenja različna, sej na konc je pa itak odvisn od mene; no, pa na žalost v veliki meri tut od unga strica/tete (u lublani je baje ena precej zajebana) k bo zadi sedel/a ... aja še to me zanima, a onedva tko umes kej govorita al je smrtna tišina?
kukr je blo pr meni in kukr mi ostali pravjo, vsi med sabo govorijo...ma take brezvezne reči, lih tolko d ni tišine, tko d ne boš mela tazga občutka, ku d si na glavni...npr. o bendih (tko je blo pr meni k moj inštruktor igra u bendu), al pa da je en nrdu leseno piščalko doma (to je blo pr moji sošolki...)...ja take bedaste reči...

super_shine napisal/-a: sej na konc je pa itak odvisn od mene; no, pa na žalost v veliki meri tut od unga strica/tete (u lublani je baje ena precej zajebana) k bo zadi sedel/a ... aja še to me zanima, a onedva tko umes kej govorita al je smrtna tišina?
Js sem imela 2. to precej zajebano

Moj inštruktor ni ne s prvim ocenjevalcem, ne drugič s to žensko spregovoril niti ene besede. Niti žiujo / dober dan / adijo, popolnoma nič.
Joj bejbe kakšne kazni naš čakajo ćez kakšn mesec.Kr če greš 30mk/h preveč u naselju dobiš 1000€ pa 18pik
ok to je mau tu mač se vm ne zdi?Ei za izpit se morš pa vozt točno po omejitvah ja.Tm v industrijski coni trzin je men se zdi na dvopasovnci omejtev 70km/h.Pa je moj dedi vozu po ta drugem pasu,pa mu je policaj dau kazen za oviranje prometa k je šou na ta drugem pasu 70km/h!!!Halo no majo bolane.

Ko sem mela js glavno sta se inštruktor in uni iz komisije cel čas pogovarjala in mi je blo to ful uredu k potem sploh nism tolko mislna na vožnjo in sem kr lepo vozila.Ful bi me ubilo če bi bla ceu čas smrtna tišina.
Sem pa slišala, da če delaš izpit za avto pr kšni privat avtošoli te ful bolj j***** kot pa če delaš pri AMD-ju kr potem uni iz komisije so od AMD-ja.
Sem pa slišala, da če delaš izpit za avto pr kšni privat avtošoli te ful bolj j***** kot pa če delaš pri AMD-ju kr potem uni iz komisije so od AMD-ja.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
kamis napisal/-a:Joj bejbe kakšne kazni naš čakajo ćez kakšn mesec.Kr če greš 30mk/h preveč u naselju dobiš 1000€ pa 18pik![]()
![]()
ok to je mau tu mač se vm ne zdi?
Od kdaj naprej bo to veljalo? Ampak kako 18 pik, a ni največ kar jih lahko zbereš 17?
Ne, meni se ne zdi prevelika kazen. Omejitve so zato da se jih držimo, sploh pa v naselju, kjer po možnosti še otroci skačejo čez cesto / se igrajo na dvorišču ob cesti. Razumem da na avtocesti kdaj potegneš ene 20 čez, v naselju pa definitivno ne.