brandibelle napisal/-a: ampak veliko oz kr ogromno jih pa izkorisca ta ZELO SLAB sistem
so (faking) what? tud jankovič je pokupu pol ljubljane, tud vlada nam je padla. s čim pa izkoriščam sistem? s čim ga izkorišča tusti, ki je nekam vpisan zavoljo statusa, če je to vse legalno? s čim d'fuck? a delodajalec pa ne izkorišča študenta? zakaj ga ne zaposli? daj si mir.
brandibelle napisal/-a: me pa zanima, kater fax pa kok mas na uro da lahko redno delas vse naloge, hods na fax in zasluzs 8k
že diplomirala. redno. vse v roku. mela vsakič še par izpitov v septembru, enkrat celo 4 pogoje. delala po 3 šihte naenkrat, mela zoisovo štipendijo, potovala, si vse sama plačevala in zaslužla še pa još preko študentskega servisa. ja? delala izpite na zadnjem roku, pogoje,... pa nisem zato celo poletje se zgovarjala, da ne morem delat in da se mam za učit. učim se lahko tudi ob šihtu. koliko jih pa študira ob delu. daj ne jamrejte kot da ste zadnji reveži da se mate strašansko za učit, v resnici pa pol dneva zabušite pred rač., tvjem, na pijačkah in celo 1x na dan imate 2 uri faxa- bogi bogi. jaz sem včasih vstala ob 5ih, se furala 1 uro po faking trolah do šihta, delala do 4ih, jedla nič, šla na vaje ob pol 6ih, potem na predavanje do 21.30, pa še sem komot šla žurat, komot sem še za svoje telo zraven skrbela, imela celo prijatelje po celi rožni, se družila s sošolci iz faxa... (
vsi imamo fotografski spomin.- nekateri pač nimate filma...)
brandibelle napisal/-a: pa prosim da ne kritiziramo bolonskih programov ker niso vsi samo na seminarske narejeni

to ni kritika. to so sami bolonci povedali. "veš, ni kaj hvaliti", mi je rekla prijateljica ko mi je povedala, da je na fdvju diplomirala. "naredila sem samo vse izpite." aha. ja fajn. a veš, jaz pa diplomski seminar (100 strani), diplomski izpit pa 140 strani dolgo diplomo. pa mi ti povej kje ima bolonc diplomo tako kot se sliši? prosim. jaz nisem slišala še za niti enega.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.