2good4u napisal/-a:Ne vem kaj naj naredim. Hudo mi je, ko vidim, da zaradi mene trpi. Jaz tega ne privoščim nobenmu, še najmanj njemu. Želim si, da bi bil srečen in vesel s kakšno drugo punco. Povedal mi je, da je v zvezi, ampak da ga nobena zveza ne osreči, ker ve, da to ni to...
Na takem sem bla jaz lani, še jokala sem zaradi tega, ker mi je blo res ful hudo .. Težko gledat, nekoga, ki ga maš na nek način še vedno ful rad, kako trpi, sploh če je to zaradi tebe. Pa ker ne moreš čisto nič. Lahko mu ponudiš prijateljstvo, sam je obenem tle zraven misel, da bo mogoče še bolj trpel, če te bo mel zraven, pa ne tko, kot bi on hotel .. Jaz sem mu na koncu po ene parih urah pregovarjanja, da se splača živet tut čez ni mano, da nej ne dela neumnosti, da bo tut zanj še svetil sonček, itd. obljubila, da dobi še eno šanso, če bova šla s takratnim fantom narazen. Predvidevala sem, da bova pač še kr neki cajta skupi, pa da bo on vmes prebolel.
.. Sam sva pol z unim šla dost kmal narazen, tko da je pršlo pol do te šanse .. Počas sem se zaljubila nazaj pa še trikrat bolj kot prej. Z mal strahu sicer, da ne bi blo spet tko kot prej, sam sem se. Čist. In evo, zdej spet jokcam zarad njega, ker je bil spet neumen, ker je spet uničil vse skupi, .. Res je, da je blo vmes ful lepo, sam zdej je pa spet

čas. Hate it. Hočem it sam čimprej čez vse to, prebolet, da bo pol spet kul. Zdej pa nikol več nobenih drugih šans. Ne grem se več.
Pa do prejšnjega vikenda se je še tko obnašu, k da bi me rad nazaj (k je on neki zajebu, pa je ratala komunikacija bl slaba, pač ni se nama ratal čist iskreno pogovort, je blo vse bl ovito pa tko) .. Učeri/danes ponoč smo bli pa na istem avtobusu .. In on tam z eno dečvo, ki je delovala kot punca. In me je zlomu čist .. Doma komi zaspala, porabla večino robčkov, kar smo jih še mel, zdej k to pišem pa spet jokcam. Aaaaaa.
Ampak sej bo, bom šla čez to, pol se začne pa lepše obdobje. K vem, da obstaja tam nekje zuni nekdo, ki bi bil zame "boljši" kot on, s katerim bi blo vseskupaj še miljonkrat lepše, sam nisem ga še pripravljena poiskat. Nekoč, nekdaj.
Mal bo še jokcanja, sam upam, da čim manj .. Ful ne maram bit ranljiva, sploh pa ne kazat tega, tko da upam, da bo un moj optimizem, pa volja kmal nazaj.