potem pa če pač ne moreta več bit partnerja, ne vem zakaj ne bi mogla biti prijatelja...

Mimi_M napisal/-a:Jaz se strinjam z vsem, kar je rekla 2good4you...Ne vem, zakaj bi nekoga res kar brisali iz življenja, če pa je bil (recimo pri meni 9 let) tako močno povezan s teboj, sta se dobro razumela..
potem pa če pač ne moreta več bit partnerja, ne vem zakaj ne bi mogla biti prijatelja...
ja ma model bi spet bil rad s tabo mona...pusti zdej te filozofske razprave...za neki cajta ga morš dat na hladno...ko bo pripravlen bit sam frend s tabo potem je valda kul a ne, sama pa si rekla, da zgleda to še ni in potem ne vidim zakaj hočš ti bit njeegova frendica če on tega noče....on želi zvezo!
T@r@ napisal/-a: Zakaj nekoga, ki nas je hudo prizadel naj ne bi odtipkali in zbrisali iz življenja?
2good4u napisal/-a:Ne vem kaj naj naredim. Hudo mi je, ko vidim, da zaradi mene trpi. Jaz tega ne privoščim nobenmu, še najmanj njemu. Želim si, da bi bil srečen in vesel s kakšno drugo punco. Povedal mi je, da je v zvezi, ampak da ga nobena zveza ne osreči, ker ve, da to ni to...
čas. Hate it. Hočem it sam čimprej čez vse to, prebolet, da bo pol spet kul. Zdej pa nikol več nobenih drugih šans. Ne grem se več.
sam morš dat šanso tipom... sj ni treba kuj navalit, pa bit z nekom... dj mu šanso, da se ti pokaže v pravi luči... spoznej ga... pač tistga, k ti bo pršu nasprot... če ti ne bo kul, če se ne boš vidla z njemu v zvezi, boš še vedno lahko šla naprej in spoznavala druge...res pa ne smeš okol sebe tazga zida postavt, da ga noben ne bo mogu predret... ker se ne splača... sj je svoboda fajna, k si samski, samo mislm, da sčasoma začne neki mankat... saj pr men bi blo tko