^ Agreed

- Da je blo z avstralcem cisto prevec lepo in cisto prevec tezko je bilo rect adijo

I hate that. Sekundo po tem, ko je stopil na avtobus, so se mi ulile solze, i'm such a loser

- Da noci na ladjici pod zvezdnatim nebom ne bom nikoli pozabila
- Da se vcasih vprasam, zakaj se sploh trpincim s temi stvarmi ampak hej - vsaj ves, da si ziv, al nekaj.

Dokler ne najdem nekega skuliranega Janeza bo pac tako. Faking janezi, ja

poskusala, vedno spodletelo. Ne da se mi vec. Mam filing, da je Ljubljana postaja cisto premajhen trg, kamorkoli gres so isti obrazi, iste klape, ista 'scena'.. resnicno jo bo treba popihat kmalu.
- Da nisem clovek za ons-je in hvala bogu to vecina ljudi spostuje, tudi tele 'bezne romance'.. naletis pa tudi na kak drugacen odziv, ehja. Zadnjic bila na pijaci s super tipom- svicar, vodja smucarske sole, popotnik, handsome, prijazen, ni da ni.. dokler me ni zacel skoraj na silo vlect v hotel in to po tocno dveh pivih

pa sem izrecno rekla, da ne iscem tega. Zanimivo, kako se clovek v sekundi spremeni, ko dozivi zavrnitev, svasta. Se na ego mu je udarilo, ker je on pac bogat svajcar, tu smo pa ocitno samo yugo-trash lajdre, lol.
- Da vse manj razumem ljudi, ki lahko furajo casual seks v praksi.. Ok, mogoce z nekom, ki ti je samo seksi, in s katerim nimas popolnoma
nicesar skupnega, to se.. ampak z nekom, s katerim se dejansko ujames - tega ne bi nikoli mogla, ceprav bi vcasih rada

well, najbrz mi pocasi ze bioloska ura deluje na podzavest - poleg tega sem si zdaj uredila se gnezdece in telo hoce plodnega mozjaka, mja..

presneti hormoni in biologja, jaz nocem tega. Fej, familija in mulci. Shoo!
- Je pa vsaj gnezdece top

obozujem svoj novi plac, ze od nekdaj hotela imeti brlogec s posteljo pod stropom in glej ga zlomka, nasel me je

bomo videli, koliko casa ga bom lahko placevala, lol.
- Priznam pa, da se tu zaenkrat pocutim se malo osamljeno, odrezano.. nikoli si ne bi mislila, da bom za sekundo pogresala studentski vrvez, hihot in blebetanje, a moram reci, da se clovek mora privaditi na tisino. Bo ze.

- Da je ura pol dveh in studiram o tem, kako je vsak odnos med dvema clovekoma nekaj popolnoma unikatnega.. Vsak clovek, ki ga spoznas, se te na tak ali drugacen nacin dotakne; vsakega od teh ljudi se dotaknejo drugi ljudje, itd. Do vsakega cloveka/prijatelja/druzinskega clana cutimo nek 'connection', ki ga ne moremo cutiti z nikomer drugim.. In to dela ljudi fascinantne, zanimive, originalne. Zato tudi tako rada spoznavam nove ljudi, ker nikoli ne ves, s kaksnimi 'novimi' mozgani bos naslednjic kliknil. In nato ti mozgani kliknejo z nekom tretjim, itd. Kot nekaksni nenehni kolaborejšni med razlicnimi izvajalci - iz vsakega bo nastala cisto svojevrstna, unikatna pesem.
- Sej grem spat