Konkubina* napisal/-a:Am, ne gre se za firmo pumice vs. najkice. Ampak za model čevlja. Pač ti celi gumijasti mi zgledajo, kot da bi si folk kup pene nataknil na noge. Tisti puma šuh sem pač prilepla za primer, nimam jaz takšnih šajni. Športno dejavnost si pa predstavljam kot tek, fitnes, kolesarjenje.
a juho tudi z vilico ješ? omg, če ti lahko normlano laufaš u takih pumicah... no comment.
to, da hodijo ene še na fax v takih čevlji je druga pesem. ampak hodijo tudi v običnih t-shirtih in prastarih kavbojkah in nikakvih čeveljcih in z mastnimi lasmi,... če greš pa na en ornk sprehod po lj pa nimaš ravno izbire.
meni gre tudi na živce ko hodijo z balerinkami okrog. ampak s tem ne škodujejejo svojemu zdravju (tako zelo). s tekom v čefurskih pumicah pa si zjebeš nogo. joj to pametovanje konkubina.
zakaj si pa ne kupiš 3 številke prevelikega čevlja? ker si zjebeš nogo. in zakaj ne premajhnega? ker si zjebeš nogo. in zakaj kupiš za tek dobro zadevo in ne taprvih znižanih? da si ne jebeš nog na dolgi rok!
-----------------------
mlade punce na porokah v omastih kladekih pa bog ne daj da bi se enkrat na leto malo lepše naličila. đizs.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.