Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

padla sm :(

ker sm enmu prednost izsilila, pa me je kr takoj nazaj izpitni center peljal.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

anahirbd napisal/-a:padla sm :(

škoda :( boš pokazala u naslednjem poskusu, d ZNAŠ! a si ful cajta vozila, dokler te ni poslal nazaj?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ne sekiraj se...boš pa v naslednjo naredila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Ne sekiraj se. Naslednjič ti bo uspelo :D
ja, ampak nekateri inštruktorji res nabijajo ure. sem imela enega, ki mi je že rekel za društvenega, potem pa vsakič, ko sem imela vožnjo:samo še malo, samo še malo,...s tem, da nisem bila še nikoli na avtocesti.
en dan, po končani vožnji, sem ga vprašala, kdaj me namerava dat na društvenga. on me pogleda in se mi začne dobesedno režat v glavo. potem pa mi je prekipelo in sem znorela in mu povedala, da grem stran. pa mi model reče:saj greva lahko že jutri na društvenega.
pa ga nisem niti hotela slišati. zamenjala sem avto šolo, dobila super inštruktorja, ki me je takoj prvo uro dal na avtocesto. v petek sem naredila društveni izpit, v četrtek se greva pa prijavit na glavno.

:D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Super si naredila...nekateri so obupni...

Koliko ur imaš?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Že kar dosti. Nekaj čez 50 :oops: sem preveč časa pri onem inštruktorju čakala pa se pustila nategvat :? saj mi je žal, ker sem toliko denarja zmetala stran, ampak nimam kaj... samo, da izpit naredim, potem se bom pa po lj furala in ko ga bom srečala, mu bom samo trobila :lol: joooj, s tem se mi je res zameril, ampak nimam kaj.
Tigi, ti tudi voziš? Koliko ur? Al že imaš ta roza kartonček :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik :D
A kera ve kam se gre pol narest novo vozniško?(sm iz Lj.)Pa kaj morš met s sabo?A morš tud zdravniškega spet delat?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mene pa čaka dones prva uradna ura vožnje (uradna je zato, ker sem se prej že malo manj kot na stotine kilometrov prešvercala). :) Ampak me je ornk strah, ker to je pa zdej čist nekej drugega. čez 14 dni se grem pa prijavit na občince in upam, da bo do konec aprila izpitek moj :)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Js sm mela pa danes 1.uro, jej kašne sem ga srala :D Menda, da hočem takoj vse znat, kar pa seveda ne gre, sploh pa če nimaš ravn predhodnega znanja, sem se pa počutila kt idiot, ker skorajda nisem imela pojma. A se je še kteri podobno godilo kot meni?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Mah lej, kos em jaz začela delat izpit pojma nisem mela ker me prej ati ni hotu naučit avta vozt ker je rekel, da je bolje, da greš tja brez znanja kot pa z neki znanja in potem se tistih napak nemorš rešit...
No in sm itak vedla kaj je skolpka pa to ane ampak pač vozila pa še nisem...No in sem lepo počasi začela...
Tako, da kar počasi pa bo šlo...

No jaz sem imam že izpit skoraj 4 leta :wink:

Ja res si kar malo dolgo čakala...ampak boš pa zdej toliko prej naredila...unem si pa povedala svoje?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz sem pa dones odpeljala svojo prvo uro, sem bila pred tem kar mal živčna, ampak ko sem pa vidla inštruktorco je blo pa prov fino. Je bla ornk prjazna, pa tko lepo se zgovarjala in vse, pol me je pa vprašala, če sem že vozila, pa sem rekla da sem in pol me je peljala do parkirišča, rekla da naj pokažem, sem speljala, pol me je pa takoj peljala na cesto. Sva šli malo skozi Kranj, men je blo ful fajn, ful sem bla sproščena in sem res uživala. Je rekla, da misle, da ne bova meli problemov :) ful sem vesela, da mam tako inštruktorico, ker mam pol res voljo :)
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

MilkyWay napisal/-a:

škoda :( boš pokazala u naslednjem poskusu, d ZNAŠ! a si ful cajta vozila, dokler te ni poslal nazaj?

Amm, vozla sm 15 minut, šla sm ubistvu sam okol pa nazaj. Prvo se sploh nism zavedala napake, pa tut inštruktorca mi ni bremzala. takoj po tistem križišču sm šla nazaj :(

Eh, sej bo v druge upam.. :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ko ti gledaš naprej ane...ali pa potem gledaš levo in desno ko se želiš priključiti iz straske ceste na glavno...no in tako vidš inštruktorco v roke...naj ti takrat narahlo nakaže da pejt...in tako ne izsiliš...to je men delu...pa je blo...
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ammm pr men je bla fora, da je bil un avto na loku prednosti, tak da sm se jst sam naravnost pelala in ga sploh nism videla , če bi ga videla bi se zihr ustavla..

Z roki mi pa nč ne more pomagat zato ker izpitniki vse vidijo in lahk leti.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja ne...to samo čisto malo pomigne s prstom...ti pa tudi ne gledaš prov direkt tja...
Meni je to skos delu...
Zaklenjeno