Čao, mam eno vprašanje.Maturo bom delala letos v jesenskem roku ker na prvega nisem mogla zaradi popravca pa me zanima če je res to kar sem slišala-da je v jesenskem roku vedno veliko težje kot na spomladanskem?če ima slučajno katera kake izkušnje s tem.
evie napisal/-a: Jah...men pa manjka pri matematiki 1% do trojke. Mah...skor ziher sem, da bom sprejeta, ker mam po mojih izračunih 82 točk za ang-enopredmetno in mislim, da bo to čist zadost. Če misliš, da boš lahk izsilila 1%, se pa kr pritoži tam..mogoče ti bo pomagalo. Ampak, če praviš, da boš sprejeta pol lahk tistih 5 jurjev nekje v lepše namene zapraviš.
js sm si na dijaski.net izračunala da mam za angleščino 90.2 pik, za primerjalno mal čez 84 pik, po sistemu 60%matura, 40% uspeh, mam pa 76.2 pik
pa nč se nam prtožla... sem samo okol hvalila rajš kok sm pametna
Sherry napisal/-a:Čao, mam eno vprašanje.Maturo bom delala letos v jesenskem roku ker na prvega nisem mogla zaradi popravca pa me zanima če je res to kar sem slišala-da je v jesenskem roku vedno veliko težje kot na spomladanskem?če ima slučajno katera kake izkušnje s tem.
Ma veliko težje ni, pravijo pa da je jesenska matura malce težja od spomladanske.
nardilaaa..tresla se ko ne wem kaj..a nakoncu mi uspe rezuletat, da me je vrgel na rit 20/23 pik .. drugač pa ta sploš na matura k jo majo tehniki ni nč posebnga..
ja, tud jz sm drugač neki slišala o žrebanju, pa tud to da je težja na jesenskem...tko da sm bla mal zmedena pa me kr mal panika zagrab učasih.ampak se kr trudm-je šele čez en mesec pa se že kr nekej časa učim tko da upam da mi bo uspel.sm ugotovila da bolš da se učim zdej k pa da premišlujem a bo težja al ne hvala za odgovore!