Big Brother 2008
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:in kaj če je debela?kaj to vas briga?mislm,![]()
Men dekle čist hudo zgleda.zdrava, , lušna....bedra gor ali dol.
res je ful dobra mačka! noge primerne za zelje tlačit!
verjetno ne preveč razlike s tvojimi nogami

še najbolj smešno mi je to, da en ki ga je dvakrat več, sodi tiste ki jih je dvakrat manj.kaj naj pa zate reče kdo?

Jst sm pa že svoje povedala, mal drugače gledam na take stvari.
vredna greha, ma naj seobleče kakor ji paše, mislm da nobenmu ne škodi.sicer pa še vedno boljš, kot da hodi v razvlečenih cunja naokoli.
jst mam pač rada samozavestne ljudi.
in še en komentar glede sebastjana..Jah, nč, najprej se je nosil kok je "močen" zdej je pa pokazal to svojo moč.
mateja eltyebu ne da
se mi kar malo smili, drugače pa kapo dol, punca! tak je tudi prav. bosta še malo počakala, pa bo. se mi zdi, da ima pamet mateja... po moje je pomislila na vse, ki gledajo ta šov, predvsem starše in sorodnike.
ona je moja favoritka! tajb pa si ga naj d*, če je že tak hudo.

se mi kar malo smili, drugače pa kapo dol, punca! tak je tudi prav. bosta še malo počakala, pa bo. se mi zdi, da ima pamet mateja... po moje je pomislila na vse, ki gledajo ta šov, predvsem starše in sorodnike.

Ma, bo že zdržu, če ne drugač, bo pa šu "purana davit", al kaj so lansko leto delal.
Včer, ko sm mela pržgan tv pa je bil BB na sporedu, nism mogla ostat resna. Marcelo se res trud, da bi bil Vernerju podobn ( I guess, drgač ne vem, zakaj bi se tko zvirou po unem "odru"), pa Sandi

Men pa Sandi učer sploh ni bil simpatičen pa smešen ko je tm usem razglašu kok je potreben. Pa kako ga je ena ženska v zidanci, pa da je bil preveč zmatran da bi še v pete
On ma sam sebe za največiga jebača in takih tipov jst ne maram kej preveč.
Hmm a da bi spet Marku not pršu? Pa ne no. Ok sej ne da mu ne privoščim sam..itak bo spet kmal ven letu.

Hmm a da bi spet Marku not pršu? Pa ne no. Ok sej ne da mu ne privoščim sam..itak bo spet kmal ven letu.
ela85 napisal/-a:iz bb foruma:BB: '"Čestitke in vrnitev v hišo'" je naslov jutrišnjega članka , ki bo objavljen v časniku VEČER
Torej se res jutri negdo vrača v hišo. Le kdo se vrača ????????
ve kdo kaj o tem? ugiba se, da bi naj prišel nazaj marko, ker ima 30.4. rd (torej jutri), v naslovu pa piše čestitke...
Na bb forumu si to prebrala? Tam so pa take že izjavili da niti ne vrjamem nič več

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
jullia_ napisal/-a:Tukaj se pa lepo vidi, da v bistvu tisti, ki glasujete in izločate folk nimate niti najmanjšega vpliva na to, kdo bo zmagal. Tega klošarja so že dvakrat izglasovali, ampak "Bigbrother" vedno lahko izvede preobrat in ga da nazaj not.
Men resnično niti enkrat še ni prišlo na misel (kaj šele da bi to nardila), da bi poslala en sms za nekoga tam notri. Ok, recimo da si žlahta pa prijatelji pa to še štekam..Ampak da bom jaz zapravljala dnar za to da zalagam POP TV, mi je pa tak kretnizem, da ni večjega. Za koga le? Ene idiote, ki nimajo nč druzga u življenju počet kot se za jajca praskat tam notri.
In potem.. na koncu vsega, pa ja, POP itak sam prireja rezultate in igra na svojo karto.
Smreka napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Tukaj se pa lepo vidi, da v bistvu tisti, ki glasujete in izločate folk nimate niti najmanjšega vpliva na to, kdo bo zmagal. Tega klošarja so že dvakrat izglasovali, ampak "Bigbrother" vedno lahko izvede preobrat in ga da nazaj not.
Men resnično niti enkrat še ni prišlo na misel (kaj šele da bi to nardila), da bi poslala en sms za nekoga tam notri. Ok, recimo da si žlahta pa prijatelji pa to še štekam..Ampak da bom jaz zapravljala dnar za to da zalagam POP TV, mi je pa tak kretnizem, da ni večjega. Za koga le? Ene idiote, ki nimajo nč druzga u življenju počet kot se za jajca praskat tam notri.
In potem.. na koncu vsega, pa ja, POP itak sam prireja rezultate in igra na svojo karto.
se strinjam s tem.
niti na pamet mi ne pade, da pošljem sms tja. sj se že opredeliš pa navijaš za enga, sam dnarja pa ne dam za to bv.
itk pa ja, sami prirejajo tko da njim paše...