Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah nč, bo treba počas začet purane davit, al kaj je že blo tisto lani?! :rofl:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:in kaj če je debela?kaj to vas briga?mislm, :roll:
Men dekle čist hudo zgleda.zdrava, , lušna....bedra gor ali dol.

res je ful dobra mačka! noge primerne za zelje tlačit! :)

verjetno ne preveč razlike s tvojimi nogami :) ali pa mogoče mojimi, preden napišeš :)
še najbolj smešno mi je to, da en ki ga je dvakrat več, sodi tiste ki jih je dvakrat manj.kaj naj pa zate reče kdo? :) sicer je pa res to že offtopic.
Jst sm pa že svoje povedala, mal drugače gledam na take stvari.
vredna greha, ma naj seobleče kakor ji paše, mislm da nobenmu ne škodi.sicer pa še vedno boljš, kot da hodi v razvlečenih cunja naokoli.
jst mam pač rada samozavestne ljudi.

in še en komentar glede sebastjana..Jah, nč, najprej se je nosil kok je "močen" zdej je pa pokazal to svojo moč.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

mateja eltyebu ne da :lach:

se mi kar malo smili, drugače pa kapo dol, punca! tak je tudi prav. bosta še malo počakala, pa bo. se mi zdi, da ima pamet mateja... po moje je pomislila na vse, ki gledajo ta šov, predvsem starše in sorodnike. :gut: ona je moja favoritka! tajb pa si ga naj d*, če je že tak hudo.
:D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:rofl: bošči, jst mu dam ... a hoče? :lol:
Ma, bo že zdržu, če ne drugač, bo pa šu "purana davit", al kaj so lansko leto delal.

Včer, ko sm mela pržgan tv pa je bil BB na sporedu, nism mogla ostat resna. Marcelo se res trud, da bi bil Vernerju podobn ( I guess, drgač ne vem, zakaj bi se tko zvirou po unem "odru"), pa Sandi :lach: ta tip je tok grozn potrebn, da bo sam zarad tega šu nasledno nedelo vn :lach:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

jooj tota naloga mi je pa ful dobra...marcelo, hehe, tip se je povnega vživel v wernerja...mater je luštn :razz: pa sandi, caree itaq :cool:
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Sara je brez seksa pol leta, Sandiju je pa Tjasa povedala da že eno leto ni seksala (od 21. aprila) :S...men se je to tk zdelo smešno-čudno...wtf
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

iz bb foruma:

BB: '"Čestitke in vrnitev v hišo'" je naslov jutrišnjega članka , ki bo objavljen v časniku VEČER
Torej se res jutri negdo vrača v hišo. Le kdo se vrača ????????

:? ve kdo kaj o tem? ugiba se, da bi naj prišel nazaj marko, ker ima 30.4. rd (torej jutri), v naslovu pa piše čestitke... :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Men pa Sandi učer sploh ni bil simpatičen pa smešen ko je tm usem razglašu kok je potreben. Pa kako ga je ena ženska v zidanci, pa da je bil preveč zmatran da bi še v pete :roll: On ma sam sebe za največiga jebača in takih tipov jst ne maram kej preveč.

Hmm a da bi spet Marku not pršu? Pa ne no. Ok sej ne da mu ne privoščim sam..itak bo spet kmal ven letu.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ah, ni treba, res ne.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Tale BB se iz vseh nas norca dela :D
a kretenskega klošarja spet not?
Lol..Kdo bo to sploh še gledu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tukaj se pa lepo vidi, da v bistvu tisti, ki glasujete in izločate folk nimate niti najmanjšega vpliva na to, kdo bo zmagal. Tega klošarja so že dvakrat izglasovali, ampak "Bigbrother" vedno lahko izvede preobrat in ga da nazaj not.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

ela85 napisal/-a:iz bb foruma:

BB: '"Čestitke in vrnitev v hišo'" je naslov jutrišnjega članka , ki bo objavljen v časniku VEČER
Torej se res jutri negdo vrača v hišo. Le kdo se vrača ????????

:? ve kdo kaj o tem? ugiba se, da bi naj prišel nazaj marko, ker ima 30.4. rd (torej jutri), v naslovu pa piše čestitke... :?

Na bb forumu si to prebrala? Tam so pa take že izjavili da niti ne vrjamem nič več :) to se folk 90% stvari izmisli :lach: :lach:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

daj če res kdo pride nazaj bo to ful bedno, res...saj je mel priložnost not bit pa so ga izločili, mislim to mi je bedno ful...pa rezerve pa to...pol bo pa en v hiši 2 tedna pa bo zmagal...mislim rada gledam bb pa mi je všeč, ker so zanimivi ljudje not..ampak malo bedn koncept oddaje no :roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

jullia_ napisal/-a:Tukaj se pa lepo vidi, da v bistvu tisti, ki glasujete in izločate folk nimate niti najmanjšega vpliva na to, kdo bo zmagal. Tega klošarja so že dvakrat izglasovali, ampak "Bigbrother" vedno lahko izvede preobrat in ga da nazaj not.

Men resnično niti enkrat še ni prišlo na misel (kaj šele da bi to nardila), da bi poslala en sms za nekoga tam notri. Ok, recimo da si žlahta pa prijatelji pa to še štekam..Ampak da bom jaz zapravljala dnar za to da zalagam POP TV, mi je pa tak kretnizem, da ni večjega. Za koga le? Ene idiote, ki nimajo nč druzga u življenju počet kot se za jajca praskat tam notri.
In potem.. na koncu vsega, pa ja, POP itak sam prireja rezultate in igra na svojo karto.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Smreka napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Tukaj se pa lepo vidi, da v bistvu tisti, ki glasujete in izločate folk nimate niti najmanjšega vpliva na to, kdo bo zmagal. Tega klošarja so že dvakrat izglasovali, ampak "Bigbrother" vedno lahko izvede preobrat in ga da nazaj not.

Men resnično niti enkrat še ni prišlo na misel (kaj šele da bi to nardila), da bi poslala en sms za nekoga tam notri. Ok, recimo da si žlahta pa prijatelji pa to še štekam..Ampak da bom jaz zapravljala dnar za to da zalagam POP TV, mi je pa tak kretnizem, da ni večjega. Za koga le? Ene idiote, ki nimajo nč druzga u življenju počet kot se za jajca praskat tam notri.
In potem.. na koncu vsega, pa ja, POP itak sam prireja rezultate in igra na svojo karto.

se strinjam s tem.
niti na pamet mi ne pade, da pošljem sms tja. sj se že opredeliš pa navijaš za enga, sam dnarja pa ne dam za to bv.
itk pa ja, sami prirejajo tko da njim paše...
Odgovori