(Posteljnine ne likam... zložim jo v predal
U bistvu likati ne vem sploh (kar si je mogoče katera tukaj celo zapomnila)... parkrat sem probal... bilo je krneki, skoraj uničil cunje, "črte" po hlačah... prva romanca po bivši, <<samo-cenzurirano>> + (samodeklarirano) zelo dobra prijateljica od moje smrtne sovražnice (no saj jaz je več ne dojemam kot sovražnice, ne vem pa kako me dojema ona).... no ona mi je rekla, da me bo naučila likati. Malo za tem je pa rekla, da to ni to, da ne čuti kemije in "šla". Aja, pa še psihologinja je po izobrazbi, če se kera spomni

Vmes sem babico prosil, pa me je nadrla, kako sem lahko 15-20 let živel na svojem in ne vedel likati... in šele zdej ji ko strela z jasnega pridem in rečem, da ne znam likati.
Mislim, da bom likal takrat, ko me bo ona moja prva nesojena ljubezen po bivši naučila likati...
Nekak sem se naučil živeti s sušilcem, srajcami iz poliestra in na način, da ne rabim likat

)
Likanje mi drgač ornk frustracijo predstavlja, da odgovorim še na to.
Tudi zaradi tega, ker se vsake tolk cajta najde kaka frfla, ki reče: "A likati ne znaš

Ponavljam + če imaš še ti kako frustracijo glede likanja ali česa drugega, jo kar povej