Ljubljenčki - Mačke
A ste jima dal Frontline?
Ni jih treba preveč naenkrat dobit, že en zadostuje za bolezen. Glede tega, da gresta na posteljo jih moraš itak pregledat vsakič ko prideta v hišo pa s pinceto vse odstranit ane, mene bi bolj skrbelo, da bi sploh kakšnega dobila tao da bi jima dajala preventivo kot sem ti že zgorjal omenila.
Ni jih treba preveč naenkrat dobit, že en zadostuje za bolezen. Glede tega, da gresta na posteljo jih moraš itak pregledat vsakič ko prideta v hišo pa s pinceto vse odstranit ane, mene bi bolj skrbelo, da bi sploh kakšnega dobila tao da bi jima dajala preventivo kot sem ti že zgorjal omenila.
Maya19 napisal/-a:Kaj Frontline so tablete ali kaj je to? Ker če so tablete,pol jima nismo dali. Veterinar je dal tako malo tubo z neko tekočino,ki bi naj bila za zajedalce vseh vrst, ki se nanese na kožo zadaj na mačkinem vratu-tam si je ne more dol polizat. Nevem kak se pa je reklo temu
Jup, Frontline je to, k se da za vrat in si ne more lizat. Saj mi mamo to za vse mačkončke, pa morm rečt, d kr pomaga

-
- Kofetarica
bubabiba napisal/-a:Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše.
Ja, sem narobe predvidela to zadevo

Ovratnice proti klopom sem pa tudi jaz prej za prejšnje mačke kupovala in so kar držale, ampak zdajšnji pa ne prenese nikakršne ovratnice (sem mu za prepoznavnost kupila živo rdečo pa jo je vedno dol spravil, čeprav mi ni jasno kako) pa tudi bolj všeč mi je, če ovratnice nima... Bolj za prečohat