Sem šla 1. kupit dojenčkov album pri nekje njegovih 3 in pol mesecih. Šla v špar po hrano, pa pol v Babycentru gledalaa albume in lok za dojenčka od vseh treh stvari daleč največ časaa porabila za izbiranje katerega dojenčkovega album vzet.

Sta bila tam samo 2, ma se nisem mogla odločit, potem sem vzela 1ega od Učile, ki je še najtanjši bil in najcenejši, ma mi je bilo všeč, ker so bili na zadnji strani knjigice tisti listki od mejnikov za izrezat ' danes imam toliko in Toliko mesecev'. Sem nato par dni pozneje videla še 3. dojenčkov album, ki mi je bil pa najbolj všeč od vseh, na hitro, samo sem svojega že kupila, ne vem kateri je že bil, mogoče ta s temi ilustracijami Jelke R.
Sama imam pa enega od Učile (Kate Cody avtor), ima za izpolnjevat samo na vsaka 2 meseca nove stvari, na 0, 2, 4., .. mesece, ne vem če nimajo ostali na vsak mesec, mi je pa ful zabavno.
Sem zdaj pri njegovih 4ih mesecih izpolnila vse za nazaj in za 4 mesece, kar je možno izpolnit, samo slik še nisem nalimala in življenjske zgodbe od naju še nisem napisala.
Moja navada... moj mi je 1. reku da sem kot avtistična, da hočem vse naredit točno tako, kot si zamislim, točno po neki navadi, rigidna... drugače za mojo mamo najbrž kdaj nepraktična, še posebi v preteklosti.. ne vem, kaj bi bilo tazga drugače...
Njegova trenutno nič.. ene stvari mogoče so zalegle tudi kar sva se v preteklosti pogovarjala... sicer v preteklosti mi je bila velika jeza in razdraženost, povzdiganje glasu hitro, ko si mu kaj rekel... da je bil do svoje mame neprijazen.. to so še najbolj take izstopajoče... pa en čas da je hordal stvari, znašal ful v stanovanje, jaz pa hočem imeti 'kolikor prazno je mogoče', pa da je avtu imel zelo razmetano, njegovem, ma zdaj si je tudi kupil nek predpražnik za v prtljažnik z nekimi žepi, razdelki in mislim, da ima tudi veliko bolje kot je imel kdaj prej...
Ponavljam + najmanj priljubljeno gospodinjsko opravilo