Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Vem, da je tako... pomagaj si sam, in bog ti bo pomagal...
vem, da bom mogla sama nekej naredit... vem, da sem sama v tem... in to je najhuje! Ampak upam in verjamem, da bom nekega dne spet sposobna iskreno verjet v to, da bom srečna z nekom...
zdej še to ne gre... zdej se mi zdi, da ni nikogar zame, da so vsi enaki... vem, da spet posplošujem, ampak drugače ne gre... :cry:

Rada bi verjela, rada bi imela upanje... veš kako rada... :cry: Zdelo se mi je, da je samo On pravi, da me samo On razume... zdej pa tega ni več... ni več razmerja, katerega sem imela najraje, v katerega sem najbolj verjela... :cry:
Vem, da je treba it naprej... vem samo eno stvar... NI MI ŽAL! niti za sekundo preživeto z njim... ni mi žal za nič!!! Čeprav zdej boli... imela sem ga... in vesela sem za to... pa čeprav zdej jočem :cry:
My dreams are my reality...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Kr jokej Pupika... ko bo šla zadnja solzica za njega vn bo pa dobr... Vrjem da bo!
Always look on the bright side of life!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sej drugega tudi nemorem zdej, kot sam jokat... ker tako boli.... :cry: prekleto, nooooo :cry: :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

pupi moja, ti se samo zjokej... jok pomaga... vsaj meni je... dj si duška... pa vem, da boli... ampak jz sm tuki zate... tko da, če kej rabš, sam povej... čeprou ti velik dat ne morm, lh te pa poslušam :bussi:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

pišuka kle smo pa res same nesrečnice na forumu.
vsak dan se ena oglasi na tej strani.ne morš verjet kok NAS COSMOPOLITANKE tipi spravljajo ob pamet :!:

snežakinja a smo ti rekle a?a?ma sm vedla da bo tko hotla sm ti še včer napisat če se greš stavt z mano tolk sem verjela v to, da bo popustil!
in to si ful dobr nardila k si rekla da čez kak dan, pametna punca!!!
se mi zdi da boš ti zdej mal hlače po bajt nosila :wink:

pupika...mogoče pa ni vse tako črno...ne vem, kot sm že rekla, jst mam neko moč zgleda, nek ful dobr čut in začutim po določenih postih a je res konc al ni...
jst mislm da si mal napihnila zadevo in bo še vse uredu!!!
drž se bejba :knuddel:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ko bi le blo to, da sem napihnla... :cry:
sam poglej, reku mi je: morda te zavajam- žal... :?
kaj si nej pol mislim? mi poveš?
:? lubenica, če imaš šesti čut, ki ti govori kako bo... prosim povej... ker sem res že čist obupana! sem že misla tudi vedeževalko klicat... pa nimam jajc :cry:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

kaj če ti vedeževalka, če imaš mene!!!
lej..jst mam filing da bo vse u redu...ampak ne še takoj..mal časa bo moral minit...mogoče kak mesec, mogoče še manj...
v tem času se pa moraš zbrihtat. MORAŠ!!!
ne smeš bit tolk poklapana, pa prizadeta..
pismu ti si močna ženska, pa ne boš cmizdrila zarad enga tipa...ker jih je še velik...blazn velik!!!!in samo pomignla boš in so tvoji...verjemi...ni lažjega kot dobit tipa.vsaka ženska ga lahko ima...vsakega kerga hoče.je pa vse odvisno od nje!a me razumeš?
vse je odvisno od tebe, od tvojega obnašanja in pristopanja celi stvari.
moraš bit močna in ga prvo prebolet.potem se ti bo vrnu.
zakaj?
ne zato, ker sm jst vedeževalka pa vse to vem, ampak zato, ker morš prvo met sebe rada, da bi te mel drugi vsaj pol toliko!
vem da je zlajnano...ampak je RES!!!
mislim, da ti je fant to zato reku, ker si preveč zaljubljena vanjga in preveč odvisna od njega..tipi se tega ustrašijo..
tipi so lovci...
ti se moraš prvo dobro zjokat, potem pa vstat močnejša in pametnejša iz tal, da bi te on spet znal ceniti.
samo to ti povem, da bo še vse uredu in ni ti treba skrbet.sam res se moraš prvo zazret vase...kaj si narobe nardila in kaj lahko spremeniš NA SEBI
upam, da si razumela kaj ti hočem povedat.
cmok :bussi:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ej lubenica moja!!! :bussi:
miljavžnkrat ti hvala! veš kolk si me zdle potolažla! in vse je res kar praviš!

torej, prvi plan je, da mu ne dam vedet, da sem nora, nora, nora nanj! Da se stopim ob pogledu nanj, da me ohranjajo pri življenju samo njegovi poljubi, dotiki... :cry:

resno misliš, da bo vse ok? ker js v bistvu res nimam več upanja! po tistem, kar mi je včerej reku ne... :cry: sej vem, da mogoče preveč analiziram vsak stavek, besedo, vejico... ampak taka sem.... nebi se rada oklepala bilke, ki je že potonila... upam, da se tvoje prerokbe uresničijo! in ja, zanj sem pripravljena čakat... pa če bo to tedem, mesec leto... in še leta zatem... samo če bi vedela, da je upanje za naju :cry:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pupika, what doesn't kill you, only makes you stronger :wink:

Sj bo...tud brez njega boš preživela in boš enga lepga dne začutila, da si vesela, srečna, kako je lep dan...in kolk je luštnih tipov okrog tebe, ti si pa samska. In lih takrat bo mogoče v bližini tvoj "the one" :) . Do takrat pa...z vsakim dnevom bo lažje...življenje gre naprej, čas prekrije jok...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

res gre življenje naprej... z njim ali ne... lažje bi bilo, če bi bil ob meni on...
treba je iti naprej... ko bom pripravljena... nocoj še nisem :cry:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*pupika* napisal/-a:zdej se mi zdi, da ni nikogar zame, da so vsi enaki...
Mogoce se pa ti do vseh enako obnasas.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snezakinja »

Pupika veš kaj sem jaz pogruntala v tem času. Če bo prišel nazaj, to pomeni da me ma res rad, da mu ni vseeno in da sva za skupaj. Če pa ne bi prišel nazaj, potem, me pa nima rad in me tudi ne zasluži. S takim, ki me nima resnično rad, pa nočem bit skupaj. In bi bilo boljše, da nisva skupaj.
Drugače, pa danes bi ga pa res že mogla poklicat, da se dobiva. Kaj mislite? Če bom predolgo mučkala in gruntala pa tudi ne bo vredu. :gruebel:
Drugač ste pa punce tu gor res zlate. Brez vas bi jaz sigurno vse zaj....
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Mahagonij napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:zdej se mi zdi, da ni nikogar zame, da so vsi enaki...
Mogoce se pa ti do vseh enako obnasas.

do vseh enako obnašam? mogoče? do vseh sem JAZ! nikoli se ne pretvarjam... in če ga to moti? ne razumem zakaj bi ga :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

snezakinja napisal/-a:Pupika veš kaj sem jaz pogruntala v tem času. Če bo prišel nazaj, to pomeni da me ma res rad, da mu ni vseeno in da sva za skupaj. Če pa ne bi prišel nazaj, potem, me pa nima rad in me tudi ne zasluži. S takim, ki me nima resnično rad, pa nočem bit skupaj. In bi bilo boljše, da nisva skupaj.
Drugače, pa danes bi ga pa res že mogla poklicat, da se dobiva. Kaj mislite? Če bom predolgo mučkala in gruntala pa tudi ne bo vredu. :gruebel:
Drugač ste pa punce tu gor res zlate. Brez vas bi jaz sigurno vse zaj....

no vidš, s tem se pa strinjam.... če te ma dovolj rad, bo že nazaj pršu...
drgač pa snezakinja, pokliči ga, da se dobita... da res ne bo prepozno :)
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

No evo še mene v tej najbolj žalostni rubriki... samo ne morem več... pr men sicer ni blo tko, da bi bla par, ampak js sm zalublena v njega že pol leta, bla sva celo enkrat skupej, ampak za njega se je takrat zgodba očitno končala, zame se pa ne more... Preveč mi pomen... Najteži mi je zarad tega, ker vem da ne more bit kr tko konc... ne na tak način... Ker mi ni jasn zakaj mi je reku vse kr mi je, zakaj me gleda tko kt me... pol pa enostavn ignorira... mu pišem čist nevtralen sms... pa nč... Njegova sestrična mi je učer sicer rekla da za brezveze paničarm, ampak js enostavn ne morem več... Morm ga pozabt... samo to vem...
Always look on the bright side of life!
Zaklenjeno