*ange|* napisal/-a:1 dodatna točka 65% 2 dodatni točki 76% 3 dodatne točke 88%
Joooj, zdaj sem pa reeees malo jezna. Pri slovenščini in angleščini mi je zmanjkal 1% do 5 + 3, pri matematiki pa 2% do 5 + 3. Juhej ... Imam pa res "srečo".
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*ange|* napisal/-a:1 dodatna točka 65% 2 dodatni točki 76% 3 dodatne točke 88%
Joooj, zdaj sem pa reeees malo jezna. Pri slovenščini in angleščini mi je zmanjkal 1% do 5 + 3, pri matematiki pa 2% do 5 + 3. Juhej ... Imam pa res "srečo".
Pa zakaj ne greš gor na vpogled...sam napišeš zahtevo za vpogled ...stalo te nebo nič...mejbi pa dobiš še kakšno točko več
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Eh, saj ne rabim za vpis, sem 100%, da pridem not na 1. željo, ker imam dovolj točk (27). Samo vedno imam tako srečo, da mi zmanjka čisto malo do višje ocene ali priznanja. Tudi na Cankarjevem tekmovanju mi je zmanjkala 1 točka do zlatega priznanja. Pa kaj morem ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
FairyAngel napisal/-a:Eh, saj ne rabim za vpis, sem 100%, da pridem not na 1. željo, ker imam dovolj točk (27). Samo vedno imam tako srečo, da mi zmanjka čisto malo do višje ocene ali priznanja. Tudi na Cankarjevem tekmovanju mi je zmanjkala 1 točka do zlatega priznanja. Pa kaj morem ...
ah no...glej na to tako: jst nujno rabim točke, pa mi procenti manjkajo... ti jih pa ne rabiš nujno... pa ti manjkajo. Jebiga...shit happens...all the time on all over the world...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
urszika napisal/-a:ja tkole je. na prvem mestu mam primerjalno književnost in angleščino, na drugem mam pa angleščino enopredmetno. grem pa na ff, ja. mislm da bom sprejeta na prvo željo, sploh zdej, ko sm ugotovila, da se na primerjalni upošteva tudi I. tuji jezik.
majkemi, da sm zgrešila pr mati za 1% 5! tole je pa praznik... in malo žalostno no. a če vplačam vpogled lahko tm izsilm en procent, lol ?
Jah...men pa manjka pri matematiki 1% do trojke. Mah...skor ziher sem, da bom sprejeta, ker mam po mojih izračunih 82 točk za ang-enopredmetno in mislim, da bo to čist zadost. Če misliš, da boš lahk izsilila 1%, se pa kr pritoži tam..mogoče ti bo pomagalo. Ampak, če praviš, da boš sprejeta pol lahk tistih 5 jurjev nekje v lepše namene zapraviš.
FairyAngel napisal/-a:Ja, žal je res tako pa nič ne moreš. Kam si se pa vpisala?
Ahm...a lahk js odgovorim? *ange|* se je vpisala na analitsko politologijo. Aja, par strani nazaj si me vprašala, če sta moji sošolki, ki gresta enako smer, pridni. Ej, če te zanimajo točke...ena je nardila s 15, druga 18. Tak da...ni glih kej posebnega pa ziher ti tud nimaš kej dost manj točk. Pa itak nimate velike omejitve tak da si ne kravžlej živčkov.
FairyAngel napisal/-a:Ja, žal je res tako pa nič ne moreš. Kam si se pa vpisala?
Ahm...a lahk js odgovorim? *ange|* se je vpisala na analitsko politologijo. Aja, par strani nazaj si me vprašala, če sta moji sošolki, ki gresta enako smer, pridni. Ej, če te zanimajo točke...ena je nardila s 15, druga 18. Tak da...ni glih kej posebnega pa ziher ti tud nimaš kej dost manj točk. Pa itak nimate velike omejitve tak da si ne kravžlej živčkov.
Okay...maučk si me pomirila. Ja, sej moje točke so tut tam nekje (nažalost) Ma ja sej vem, da nebo velika omejitev, pa vseeno... glede na moj dobr uspeh + tele jadne točkice...cjooooooo... nevem...upam, da mi bo uspelo, če ne na prvo mesto pa vsaj na drugo (tukej ni omejitve) ...
Sej je. Vpogled je zastonj. Plačat moraš za ugovor oz. pritožbo. Če vložiš ugovor na oceno plačaš 1000 SIT, če pa vložiš ugovor na vsebino plačaš 5500 SIT.