Spet me nekaj zanima. Torej naša dva naj bi v bistvu bila hišna mucka, vendar sta zdaj ko je tako lepo vreme veliko časa zunaj-prav vidi se kako uživata in norita zunaj. No problem pa so klopi. Ko prideta nazaj v hišo, pri muceku skoraj vedno opazim, da mu eden ali pa dva pležeta po telesu. Ali pa najdem kakega ki si je že postegel z njegovo krvjo.Zdaj me pa zanima kaj ve naredite da se rešite tega?Ali pač redno pregledate celega mucka pa mu jih odstranite ali še kaj drugega? Ker naša dva imata ovratnico proti temu, šampon proti klopom, tud ono kremo ko se zadaj na vrat namaže (proti zajedalcem) smo sprobali pa še klopi kar silijo gor

. Je še kaj drugega kar lahko sprobam? Priznam, nisem brala vseh strani, tako da se opravičujem če je kje že govora o tem.
V bistvu ne bi rada muci prikrajšala za ono veselje zunaj,ampak nočem da to nosita v hišo. Ju pa vedno tud skrtačim ko prideta nazaj noter-takrat pač opazim klope. Hvala za nasvete, čeprav mislim da se tu ne da kaj naredit, ker klopi so pač klopi in se jih ne rešiš...