stavke je konc. house se je začel po svojem novoletnem odmoru, sta že 2 nova dela od nobga leta
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
stavke bo popolnoma konec že ta teden, ja čez eno uro bodo predvajali 12. del
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Tale House je pa iz epizode u epizodo boljši!!! Ker hud del je biu dones! Noro, res...
Me pa neizmerno veseli, da bodo na popu predvajali kar takoj 3. sezono, brez prekinitve...Juhu za use nas, k si ne vlečemo novih delou z neta
Pa kako ne razumete punce? Glih to je point ceuga dela - da na koncu izveš da je House samo haluciniral (da je cela epizoda ena sama halucinacija)! Super so se to spomnli za zaključek sezone...
Sweet Princess napisal/-a:Pa kako ne razumete punce? Glih to je point ceuga dela - da na koncu izveš da je House samo haluciniral (da je cela epizoda ena sama halucinacija)! Super so se to spomnli za zaključek sezone...
tako je. halucinacije v halucinaciji. če nisi dobro spremljal, na koncu ne veš za kaj gre.
dober konec sezone. še dobro, da bodo na pop tv nadaljevanja brez prekinitve. jaz sem tudi to včeraj videla na ttx