Omg kaj so pa nardil jao. Sicer mi gledamo zdej 12. sezono, tko da je ta del še celo sezono naprej in dejansko sploh ne vem kaj se takrat dogaja, kdo je s kom in zakaj itd. Ampak vseeno žalostno.
Kot da mi je blo treba vse to vidt zdej in pol še tale filmčk Klik da se zjokaš zraven.
Saj vem, mene je tudi zmrazilo, ko sem videla kaj se zgodi!
Čist na kratko (z belo napisano): ni jima bilo usojeno, da bi prišla skupaj, čeprav sem vsak del čakala na to
linnka* a ti si gledala že naprej po netu 13. sezono? Ker kar se dogaja med njima v 12. sezoni ni še nič znano, ker je tukaj Neela še poročena z Galantom in se še nč ne zapletata. Čeprav sem jih mela vedno na sumu haha.
Sem pa gledala tudi na You tube (naprej z belo) poroko od Luke in Abby, kok je blo lepo Pa ful mata luškanga sinčka. Čist se dogaja v naslednjih delih, komaj čakam da vse vidim
urszika napisal/-a:Packe ste me zrajcale da morm zdej vse filmčke pogledat! grrr
Jst sploh nisem hotla nč vedt za naprej, če bi hotla bi si lowdala dol. Pol pa vidm tle k je ena napisala čist zgrožena kaj so z Rayem nardil, me je pa čist panic attack Klinc, zdej pa vem
Sej jes že vidm k si bom polet Urgenco loadala..
Sam al pa če so celo nanizansko sfakal s tem kar se mu je naredl no?? Končn mal upanja, že v tej sezoni, da neki bo, pol pa takle šit. Prov grozn mi je blo k sm vidla
Jah kaj češ, mogoče so mel kake probleme z njim kot igralcem pa so se ga mogl znebit, al pa je pač tak scenarij.
Kok ma Neela tukaj že dolge lase, ji kr paše
Kaj se sekeramo preveč, sj pride uncle Jesse zdej bomo pa zdej njega gledale :D