Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Napačno sklepanje.
In ne, debata ne bo laufala o men.
Pika.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Mimi_M napisal/-a:ja, s tipom vedno večkrat, ker sem nehala jest tabletke, kondomi pa nama obema niso všeč. sam mi v bistvu nikoli ne spusti noter, niti ko naj bi imela varne dni.
ker pa dobivam menstruacijo skoraj točno na 28 dni, sledim tud svojmu ciklusu in takrat, ko naj bi bila ovulacija, še posebej paziva oz. takrat pa ponavad dava kondom.

popolnoma enako!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

hell no, od kje si pa to zdej privlekla na plan :D
jst sm nazaj na tabletkah že lep čas; je najbolj ziher.
borboletta
Debatorica
Debatorica

smeh...jah, jst preberem prve tri strani pa zadnje tri...pa pol tko rata. :cool:
No, kukrkoli...podpišem se pod tvoje prejšnje razmišljanje. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

borboletta napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:ja, s tipom vedno večkrat, ker sem nehala jest tabletke, kondomi pa nama obema niso všeč. sam mi v bistvu nikoli ne spusti noter, niti ko naj bi imela varne dni.
ker pa dobivam menstruacijo skoraj točno na 28 dni, sledim tud svojmu ciklusu in takrat, ko naj bi bila ovulacija, še posebej paziva oz. takrat pa ponavad dava kondom.

popolnoma enako!

Tudi mi2. :) Ampak če pa bi zanosila, bi pa bila zelo vesela malega človečka. :D
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

jaz sem sam 1x prakticirala to pa nikol več, je blo zlo napeto tisto čakanje na menstuacijo takrat :?
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

jebemobožiča pa te kvazi "varne dni"! dobim pike na riti, ko mi kera kolegica to omeni in se veselo daje dol z neznanci! pa to popizdim! Pol bo pa hodla k meni jokat pa stokat kaj naj nardi,...ko bo ze prepozno :angry:

Jaz ne verjamem v te varne dni ipd. zadeve! Pa ta metoda umika mi je tui malo mimo...ne vem, jaz to nei mogla.
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

zdi se mi , da je aloha hotla povedat, da je M verjetno zamuja zaradi psihe. vsaj pri meni se je to velikokrat že zgodilo..
borboletta
Debatorica
Debatorica

ne vem, mogoče sm pa zato tako brezskrbna, ker raste v meni (oz. naju) vedno večja želja po otroku. Sicer sm še na faxu pa tud nimava še svojga prostora pod soncem preskrbljenga, sam vem d bi se to vse pospešlo, če bi do tega prišlo. Kar pa absolutno ne pomeni d ne paziva, sam tud zdej ne bom živčnega zloma dobila če mi zamuja...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz imam raje zanesljivejšo zaščito...

Ja, imam tudi sama nekaj kolegic, ki se vse vesele zanašajo na te dneve, potem so pa vse zelene od strahu, ko jim M zamuja...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

hm, zarečenega kruha se največ poje. midva sva ravno včeraj tole metodo uporabljala, ker sem nehala s tabletkami.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Mogoče neumno vprašanje, ampak kaj je tako groznega na kondomih? Zdi se mi, da se je med ljudmi razširilo tako stereotipno prepričanje, kjer moški verjamejo, da s kondomi nič ne čutijo in, kjer ženske mislijo, da s kondomi seks ni enak kot brez. Tega res ne razumem, ker je tržišču ogromno kondomov in če se malo potrudiš, zagotovo najdeš take, ki so primerni za oba.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

MsN napisal/-a:kjer ženske mislijo, da s kondomi seks ni enak kot brez.

Pa še res ni, ne glede na to, kako super tanki in nevemkakšni kondomi so. :wink: Občutek je vseeno drugačen.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Midva že ene 2 leti ne uporabljava zaščite, pa še nikoli nism niti posumla da sem noseča.M vedno pride takrat ko ima za prist. :wink:
Meni je seks s kondomom prou drugačen in mi prou nč ni fajn z uno gumo, kaj šele tipčku.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Potem sva midva verjetno zelo odpadniška, ker nobenega od naju kondomi ne motijo. In res ne lažem, ko rečem, da me seksom sploh ne čutim kondoma :) Zame ni razlike - razlika je na točki, ko moraš kondom pač nadeti in ne kar navaliti drug na drugega, razlika je, ker sperma po odnosu ne uhaja iz nožnice, razlika je, ker moraš kondom po odnosu sneti in zavezati ter odvreči - v občutku pa ne najdem niti ene razlike.
Odgovori