Metoda umika ala coitus interruptus
-
- Debatorica
Mimi_M napisal/-a:ja, s tipom vedno večkrat, ker sem nehala jest tabletke, kondomi pa nama obema niso všeč. sam mi v bistvu nikoli ne spusti noter, niti ko naj bi imela varne dni.
ker pa dobivam menstruacijo skoraj točno na 28 dni, sledim tud svojmu ciklusu in takrat, ko naj bi bila ovulacija, še posebej paziva oz. takrat pa ponavad dava kondom.
popolnoma enako!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
- Debatorica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
borboletta napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:ja, s tipom vedno večkrat, ker sem nehala jest tabletke, kondomi pa nama obema niso všeč. sam mi v bistvu nikoli ne spusti noter, niti ko naj bi imela varne dni.
ker pa dobivam menstruacijo skoraj točno na 28 dni, sledim tud svojmu ciklusu in takrat, ko naj bi bila ovulacija, še posebej paziva oz. takrat pa ponavad dava kondom.
popolnoma enako!
Tudi mi2.

- andrejav88
- Komunikatorka
jebemobožiča pa te kvazi "varne dni"! dobim pike na riti, ko mi kera kolegica to omeni in se veselo daje dol z neznanci! pa to popizdim! Pol bo pa hodla k meni jokat pa stokat kaj naj nardi,...ko bo ze prepozno
Jaz ne verjamem v te varne dni ipd. zadeve! Pa ta metoda umika mi je tui malo mimo...ne vem, jaz to nei mogla.

Jaz ne verjamem v te varne dni ipd. zadeve! Pa ta metoda umika mi je tui malo mimo...ne vem, jaz to nei mogla.
I love SISLEY& RW
-
- Debatorica
ne vem, mogoče sm pa zato tako brezskrbna, ker raste v meni (oz. naju) vedno večja želja po otroku. Sicer sm še na faxu pa tud nimava še svojga prostora pod soncem preskrbljenga, sam vem d bi se to vse pospešlo, če bi do tega prišlo. Kar pa absolutno ne pomeni d ne paziva, sam tud zdej ne bom živčnega zloma dobila če mi zamuja...
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Mogoče neumno vprašanje, ampak kaj je tako groznega na kondomih? Zdi se mi, da se je med ljudmi razširilo tako stereotipno prepričanje, kjer moški verjamejo, da s kondomi nič ne čutijo in, kjer ženske mislijo, da s kondomi seks ni enak kot brez. Tega res ne razumem, ker je tržišču ogromno kondomov in če se malo potrudiš, zagotovo najdeš take, ki so primerni za oba.
- metuljčica*
- Cosmofrik
Potem sva midva verjetno zelo odpadniška, ker nobenega od naju kondomi ne motijo. In res ne lažem, ko rečem, da me seksom sploh ne čutim kondoma
Zame ni razlike - razlika je na točki, ko moraš kondom pač nadeti in ne kar navaliti drug na drugega, razlika je, ker sperma po odnosu ne uhaja iz nožnice, razlika je, ker moraš kondom po odnosu sneti in zavezati ter odvreči - v občutku pa ne najdem niti ene razlike.