Mimi_M napisal/-a:BaUcYkA napisal/-a:sem že povedla v eni temi mojo mnenje o tem, takrat je ena na fitnesu enga zasedenega oblegala oz. on njo...kakorkoli, take bi jas na kol nabila, ko drugim prevzemajo deda...
enostavno mu povej, da dokler ma punco se nimata kaj zapletat...
Hahaha, NJO bi nabila, kajne, on je pa boga nedolžna ovčka, nič kriva, ker je pač za tipe - vezane - sprejemljivo, da podležejo osvajanju kakšne punce??
Ma kakšne imate, res ne morm verjet...
to govorim v tem primeru, ko ona VE, da ma tip punco!!pa vseeno rine v njega..sem napisala nekje, da dosti fantov, na vprašanje, če ima punco odgovori NE, v tem primeru ne krivim nje! meni se je to zgodilo, sem bla v zvezi 2, 5 lete, in zadnja 2 meseca je fural polek mene še z eno, ampak ona je njemu verjela, češ da z mano ni več eno leto, ker sepač nisma skupaj veni pojavlala, ampak ko sma bla skup sma bla pri meni ali pri njemu. zvedla sn pa od moje kolegice, ki ga je vidla na RD radia city z njo z roko v roki, pou ure pred maturo iz slov.jezika, pisni del. ko sem nekak ugotovla katera je, v bistvu prek njegovega `kolega`, z njo navezala stike, se z njo dobila..mi ni verjela, in sn jaz bla kao lažnivka.. z njim še je bla po tem 5 mesecev, dokler se nisem še 1x z njo dobila, takrat mi je pa verjela... čeprav sem ji že 1.pokazala sporočila, ji je on rekel, da se to da vse naredit, ponaredit, pa mu je verjela, v drugo pa je pol očitno vidla kak prau sn mela... nebom se ponavljala, ker sem že to zgodbo nnekje napisala...jas sem tisto napisala za tiste, ki vejo da je tip zaseden, pa še vseeno silijo v njega, ali pa on sili v njih, pa mu ne znajo rečt ne... tudi če v zvezi škripa, ne rabim bit jas tista, ki bo naredla dokončni konec, naj jo prej pusti,pol se pa lahko z njim dalje menim...pač moje mnenje, ki vrjamem, da ni napačno...