. Občutek super. Kaj pa punce pravijo na to... ne vem. Takega še niso videle Pobriti spodaj
Ko se prične kolesarska sezona in temperature dovolj narastejo, si pobrijem cele noge. To počnem šele zadnji dve leti. Prej sem bil zelo proti. No, sedaj pa opažam, kako dober občutek je, sploh ko si po kolesarjenju masiram noge. Tudi pri morebitnem padcu ali odrgnjenju je precej lažje očistiti rano. Sem pa enkrat za štos pobril še malo okoli taspodnjega fanta. Korenček in jajčka
. Občutek super. Kaj pa punce pravijo na to... ne vem. Takega še niso videle
. Za noge so mi pa nekatere kar malo zavidale. 
. Občutek super. Kaj pa punce pravijo na to... ne vem. Takega še niso videle Men se zdi pa izraz korenček tok luškan ...
Ja sej vem, da sm čudna ...
Drugač se mi pa ne zdi čist nč narobe s tem, da so tut tipčki spodi lepo pobriti in urejeni ... valda ne čist totalno na nulo, ampak lih tok, da nimam pol šopa dlak v ustih
Poznam pa enga tipčka, k se brije po nogah, tut zarad določenga športa in zarad stalnih masaž in fizioterapij, ki jih ma ... pa zgleda čist hudo
Ja sej vem, da sm čudna ...
Drugač se mi pa ne zdi čist nč narobe s tem, da so tut tipčki spodi lepo pobriti in urejeni ... valda ne čist totalno na nulo, ampak lih tok, da nimam pol šopa dlak v ustih
Poznam pa enga tipčka, k se brije po nogah, tut zarad določenga športa in zarad stalnih masaž in fizioterapij, ki jih ma ... pa zgleda čist hudo

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Franček napisal/-a:Ampak eni ste pa res s kratko lajtungo in zelo ozkim besednim zakladom ter prikrajšani z domišljijo. Sej bo boljš. Za vse s takimi problemčki: mišljen je bil penis, lulček, kurček, batina, diko, štanga inkajjazvemkakovsegašepoimenujete.
SKRATKA mišljen je bil cel organ in ne samo začetek, tam kjer ti poganjajo kocine? Ker je v nasprotju s tvojo prejšnjo izjavo
Imam rada, da sostvari točno definirane. Pa chill, ni treba ratat takoj siten, če rečem, da mi je korenček smešna beseda za tiča.

Večina pomanjševalnic mi itak ne gre skupaj s tičem, ker mi ni seksi, če jih moški uporablja.
Pač vsakemu svoje.
To je blo najbrz misljeno kot koren penisa, ne da je penis=korencek.
Ene ste pa res "kratke". :Rolling Eyes:
Ja, Mahagonij, prav imaš.