jaz sem vedno imela več prijateljev, kot pa prijateljic. Vedno sem se z njimi boljš štekala kot pa s puncami... Nevem, nekako sem bila vedno drugačna od ostalih punc... Bla sm ful skalmirana, realna (ne tako kot ene ki so cvilile skozi, ko so vidle lušnega tipa--->cviljenje ni bil nikoli moj hobi

)...In s frendi smo si vedno vse povedli, včasih sm js njim dajala nasvete, včasih smo se presmejali od srca, imeli svoje fore, ki jih ostale punce niso razumele...In ves ta čas nisem do nobenega čutila kaj več... Smo vli vedno samo frendi...
Tudi zdaj je tko...imam dva ful ful dora frenda, sošolca. Sta res fenomenalna frenda, ker jim lahko ful povem, svetujem, oni meni ipd. Eden je zaseden (tako kot jaz) drugi ne, ampak ni kakšne velike bojazni, da bi kakšna iskrica poskočila med nami... Ker naš odnos je res ful sproščen... Mojega fanta in punce od frenda pa nič ne moti, ker imamo tak odnos.
Do sedaj me prijatelji (moškega spola) niso razočarali, so me pa zato prijateljice večkrat... Nevem, ene se rade kregajo, ene so še vedno na ravni šestošolke, ene so preprosto antitalenti za pogovor...
Torej, da zaključim

Ja, verjamem, da sta lahko tip in punca lahko samo prijatelja...