playa del carmen- na yucatanu v mehiki...baje, da svetovno lepo..in tja se v kratkem tudi odpravljam(če bo vse po sreči) drugače pa mi je od tega kar sem videla bilo najbolj všeč na paradise beach v egiptu v rdečem morju...en otok poln mivke...morje smaragdno zelene barve..tropske ribice..pa slamniki...približek zanzibarja v bistvu...pa full lepo..
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
hm.. js bi šla pa na bahame, pa bi tam za obali mela eno mejhno leseno hiško pa ogromno teraso da bi zvečer sončne zahode gledala tut afrika ni slaba, sam definitvno bahami.
London ima nek poseben čar, ne samo zaradi znamenitosti ampak življenja samega v takem mestu, tja grem zagotovo še kdaj. Poletje pa je najlepše v Franciji na Korziki. Ena najlepših pokrajin je zame Toskana, najbolj prijazne ljudi pa sem srečala v Grčiji. (Acharavi na Krfu)
astra_mb napisal/-a:playa del carmen- na yucatanu v mehiki...baje, da svetovno lepo..in tja se v kratkem tudi odpravljam(če bo vse po sreči) drugače pa mi je od tega kar sem videla bilo najbolj všeč na paradise beach v egiptu v rdečem morju...en otok poln mivke...morje smaragdno zelene barve..tropske ribice..pa slamniki...približek zanzibarja v bistvu...pa full lepo..
res je...videla in doživela... bajno je... :angel:
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
DUBAI, Rio de Janeiro, Tokio...vsa 3 mesta sem že v živo videla in sem zaljubljena v njih všeč mi je tudi sydney čeprav tam še na žalost nisem bila...upam pa da se to zgodi v najbljižnji prihodnosti [/u]