no, jst sm nasplošno z usemi izdelki zadovoljna....najbolj so mi ušeč njihovi laki k se ne strdijo in jih mam že kar neki cajta....pa maskare...predvsem te tanove....pa senčke za oči....
sem že dobla hvala vseeno. aja, pa jaz sem tudi zadovoljna z izdelki, sem že celi paket sprobala, pa sem ful vesela. čeprav me, ko na račun pogledam kar malo glava zaboli, samo vseeno, če bi si v drogeriji nakupla tolko stvari bi dala ziher več
eh ne. jaz mam to za sebe pa za mojo družino. nisn taki tip, da bi hodla z revijo okoli in drugim "ponujala" izdelke, če bi mi kdo reko, pa bi mu že naročila, drugače pa ne
men osebno teli avonovi parfumi nedisijo kej preveč...no,sej dišijo sam se hitro razdišijo...edino en moški parfum me je pa čisto prevzel nek en black suede touch
ronyka napisal/-a:men osebno teli avonovi parfumi nedisijo kej preveč...no,sej dišijo sam se hitro razdišijo...edino en moški parfum me je pa čisto prevzel nek en black suede touch
u ja, tega js mojmu kupujem...joj kak diši!!! drugač pa mi je Avon res fajn...razen laki za nohte so mi mal čudni...
potem pac narocis kolikor zelis narociti..ali moras to mesecno naročevati?k js bi rada katalog dobla in potem ce bi mi bilo kaj vsec, narocila..ni pa receno da bi to mesecno pocela
Jst naročujem, kadar se mi zlub, pa je to lh dvakrat mesečno, al pa enkrat na pol leta, pa noben nč ne teži. Tko da, stane te nč ne, če se včlanš, kataloge dobivaš vsak mesec domov, tud če nč ne naročiš, ni obvezno nonstop naročat, maš popuste ... ma fajn je
Men se zdi, da se sploh ne splača več bit včlanjen... plačaš poštnino za naročene izdelke, zdaj še naročila pod 15 € niso več možna , popust je itak šele nad olala zneskom , tako da...
Je bolj simpl, da naročaš pr komu drugemu, pomoje...