Jason Dohring & Veronica Mars
Hehe, če pa skoz tle visim
Jah lepo da vam vsem dela prvi del, če že meni ne..in še zmer ne štekam kako NE!!!!
zgleda bom mogla počakat do torka..sj bo kmal 

Jah lepo da vam vsem dela prvi del, če že meni ne..in še zmer ne štekam kako NE!!!!

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
- Sramežljivka
Pogledala 1.del in sam rečem, da komi čakam 2. 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
sunnydayka napisal/-a:geena ....mal pozn sm vidal to temo.,...sam JAA...on je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lep.......pa tok je mlad pa že poročen..
a lhk kera kj poroča kaj se dogayja zdei u tanovih serijah?
jaz lahko povem, sam ne vem če bi kateri pol pokvarla (čeprov kokr poznamo a kanal, je bolj malo šans, da bodo še kako sezono odkupili, glede na to, da prvo že kar ponavljajo)
povem lahko to, da si sprot loadam tretjo sezono (kaj je blo v drugi sm že skor pozabla

majo pa premor v predvajanju novih delov trenutno, in sm jezna.

urszika napisal/-a:
majo pa premor v predvajanju novih delov trenutno, in sm jezna.bemu te američane
Nov del pride vn 30. 1. 2007 šele

(pa sej, če bi mel sam tuki pavzo ... tko majo pa pr večin teh seriji glih okol novega leta pavzo

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
lammy napisal/-a:a tok časa bo treba čakat na novo sezono tuki v Slo?!:no bomo pa zlodal:) joj men sta veronica pa logan tok cute skp. najbolsi del serije je k se onadva kušujeta hihi:)
hehe pol ti pa druga sezona naujo vsi deli všeč pomojm... pa pr tretji tud tm pr sredini ne

drugač pa ne vem kolk bo treba čakat za novo sezono, js mislm da bodo to čez kaki dve leti spet tko predvajal, da bodo dal najprej prvo sezono, pol bodo pa takoj drugo predvajal.. če sploh bodo kaj od tega. a kanal je itak mal čudn pr teh serijah včasih.
(pa sej, če bi mel sam tuki pavzo ... tko majo pa pr večin teh seriji glih okol novega leta pavzo )
ma ja no!! ŽIIIVČNAAA