Foxy-lady napisal/-a:Ne nisem se kupila. Nimam denarja, pa mi je moj ocka rekel, da mi posodi, pa zdaj cakam...

A ti mas tudi HP-ja? Meni je moj rekel, da skoraj vsi, ki so jih oni prodali, so prisli nazaj z reklamacijo.
Toshibe so res lepe, mogoce me moti malo en velik napis Toshiba na zadnji strani LCD-ja. Drugace pa ja... mmmljask
Ah soo

Ma, cene padajo...ko sem kupovala prenosnik pred 6 leti, so ble cene HPjev abnormalne, Toshibe pa si niti v sanjah nisem mogla prvoscit. Takrat sem kupla noname firmo prenosnika (revez je zdrzal do lani) in sicer za 350 jurjev - niti slucajno ni bil vredn tega dnarja. Zdaj pa dobis zelo dober racunalnik ze za recimo 1.200 €. Pac, splaca se premislit kaj bi ti bolj ustrezalo - sej racunalnik ne kupujes za 2 meseca, ampak sigurno za 2 leti ali vec (vsaj jaz).
HP-ja sem zdaj uporabljala 4 mesece (en starejsi model) in sicer Centrino - ce te moti, da se prehitro segreva, mors obvezno Core2Duo vzet...
Glede barv - ka pa vem, jaz nisem lih komplikator

Mi je konec koncev vseeno (Bejbika, damnnn da ni lila barve

).
Sem pa vceraj dobila
Toshibo in...mi je full fajna! Upam, da ne bo kakih cirkusov z njo... kar se pa napisa tice - ni sile
Nemska tipkovnica pa sploh ni bavbav - se je navadis, brez skrbi! Good luck pri nakupu!