Tudi jaz še pol leta nazaj nisem razmišljala, da bova šla z mojim kdaj narazen. Bila sva skupaj 3 leta, 2 leti sva skupaj živela, jaz sem za naju videla prihodnost, nekoč družino on ne. Kaj hočem povedat: midva sva si bila ful podobna, imela vsa iste prioritete, v vsem sva se dopolnjevala, ampak potem ugotoviš, da se vseeno te skupne poti razhajajo. Ni važno, če sta si dva čisto podobna ali čisto različna, če nimata istih ali vsaj podobnih ciljev potem pač nekako ne gre več.
Dorotea napisal/-a:zakaj se v vaših postih najdem?
js tut...že od 14 leta tičim v tej vezi sedaj bo 5 let in ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase se mi zdi da to ni več to kot bi moglo bit...ful je bed...ne vem kaj naj nardim...a ima kera nasvet?js ne vem več kako naprej...enostavno ni mi več na trenutke pa uno fak pa ne bom vrgla 5 let stran...kako pravzaprav stran?
Dorotea napisal/-a:zakaj se v vaših postih najdem?
js tut...že od 14 leta tičim v tej vezi sedaj bo 5 let in ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase se mi zdi da to ni več to kot bi moglo bit...ful je bed...ne vem kaj naj nardim...a ima kera nasvet?js ne vem več kako naprej...enostavno ni mi več na trenutke pa uno fak pa ne bom vrgla 5 let stran...kako pravzaprav stran?
Mislim, da se tvoj odgovor skriva v tistem odebeljenem tekstu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.