barbika_444 napisal/-a:Če ne vidiš, potem ne veš ...sej jst tud ne rinem glave v voziček .... nanaša se na to kar vidiš... beri KO VIDIM (ne ko ne vidim)
Kar se pa varstva tiče, če vidiš mamico, očka in kepico v vozičku .... varstvo ni problem .... drugo je, če vidiš mamico samo
Sej se ne zgražam ob vseh vozičkih ki jih vidim .... pač sem se spomnila določenga primera in to napisala .... mami+oči+fantek okoli 6 let + voziček z novorojenčkom, zunaj prelep sonček.... in tle sem pomislila, da bi šlo tudi drugače...ker pa primer sploh ni osamljen, sem pač posplošila
da ne govorim o očkih, ki pred H&M-om čakajo (predvidevam) mamico - kaj pa če bi počakali zunaj ali kje drugje - igrišče, park, doma??? (in ne mi napisat, kaj pa če zunaj dežuje ipd)
Jaz se strinjam, da otrok oz. dojenčkov ni potrebno zavijat v vato.
Kar se pa tiče tegale nakupovanje je pa tko, da je tega "sprehajalnega" shoppinga vedno več. Pa naj bo to z vozički, majhnimi otroki, samo pari..karkoli. Enkrat sm v enem izmed velikih centrov v LJ delala na 26.12. (praznik) in je bil odprt do 15h. Zunaj sploh ni bilo ne vem kako mraz in bil je ful lep sonček...pa se je še vseeno našlo ogromno ljudi, ki so se sprehajali po shopping centru gor pa dol z otroci in brez. Ajde razumem, da prideš z otroci na igrala, če je zunaj dež pa so že siti bit doma pa tko... No in preden se kdo vtakne. Te družine niso nakupovale ampak so se sprehajale in ogledovale izložbe.