Moj je najbol navdušn, če loh gleda mene med akcijo-tko ga še bl podžiga Drgač pa js na tem področju zahtevam popouno higieno, k drgač mi gre na bruhanje tist okus po lulanju
*slamca* napisal/-a:.. Drgač pa js na tem področju zahtevam popouno higieno, k drgač mi gre na bruhanje tist okus po lulanju
jooj, ja..al pa,ko poslušam, da kdo o kakem sirčku razlaga.. hvala bogu, da mojega ni treba na to opozarjat..kr bi se verjetno precej teško spet spravla k akciji, po tem ko bi imela bližnje srečanje z njegovimi nehigienskimi ostanki
em........js tut še nism ne sam js nism sam zarad velikosti k js ne vem kok naj spravim v usta 21 cm sej vem da mi ni treba ceuga sam tanek tut ni neki ful in ne vem če je možn da se nebi z zobi dotaknala kr tega se res nebi rada mu bv vse pokvarim:P drgač bi pa ful rada to probala sam....
irency napisal/-a:em........js tut še nism ne sam js nism sam zarad velikosti k js ne vem kok naj spravim v usta 21 cm sej vem da mi ni treba ceuga sam tanek tut ni neki ful in ne vem če je možn da se nebi z zobi dotaknala kr tega se res nebi rada mu bv vse pokvarim:P drgač bi pa ful rada to probala sam....
sj zobe prekriješ z ustnicam, pa je filing božanski baje
sam morš met kr neki ustnic za to.kaj pa če jih nimaš
ma ne vem, mensezdi da jst tega ne počnem lih profesionalno.pa bi rada.
pa še bedno mi je d ame gleda.k sm po moje ful grozna na pogled k to počnem
lubenica napisal/-a:sam morš met kr neki ustnic za to.kaj pa če jih nimaš ma ne vem, mensezdi da jst tega ne počnem lih profesionalno.pa bi rada. pa še bedno mi je d ame gleda.k sm po moje ful grozna na pogled k to počnem
ah kje.. kr vrjem da sam da so usta pa ženke oči (pogled) pa drugo sploh ni važn... že če si tipi sam predstavlajo kako to ženske počnejo jih vzbur