1. zaljubljena sem v tipični britanski naglas
2. z največjim veseljem se učim ruščino kr je super lep jezik
3. všeč so mi še španščina, hrvaščina in portugalščina
Men tud nemščina. Sploh ne vem kaj ma kšn folk proti nemščini, k sm doskrat slišala od folka da prau kok jim je ta jezik trd, pa nagraužen...in oh in sploh... Men je ful tak zanimiv jezik!
Drač pa tud francoščina, italijanščina in SEVEDA angleščina (ampak samo tista ameriška! tisti britanci so mi ful bedni s tistim svojim dialektom).
italijanščina oooooooooooo
najbl nagravžn jezik mi je pa nemščine mi je že kšn tedn predn se morm učit slabo ... pa nč osebnga samo tak trd jezik s temno zgodovino
ooo men je pa italijanščina ful lepa... so romantic bi se jo tut rada učila...! sam k mamo mi u šoli sam angleščino... p**** smo bedni al pa španščino bi se tut ful učila...! heh, mah sj kerga jezika se pa jst ne bi aaaa, že vem! nemščine! to je pa to, heh
Biti pripravljen, je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
ma jst bi se pa rada portugalsk naučila,čeprav je baje podobna španščini k španščino že mam v šoli drgač bi pa ful rada znala še italijanščino,pa hm....ma pozabla sem kerga sem še hotla rečt,ma ja francoščino bi se rada naučila,sam je zlo težka