Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
kok je men to znana zgodba: 5 let starejši, šarmer, luškan, enkrat pri meni doma je navaliu..js sm še neki časa govorila ne, pol sm si pa rekla pa dejmo. konc je blo v mn k minuti..dvakrat not pa vn..pa fuuul baje izkušen tip. pol po nekem času dobivanja zvem da ma punco že 5 let. uglavnm čakala sm do 19 leta, zmer govorila da bom js čakala do pravega, pol sm se pa prepost naveličala čakat in dala kretenu 

js sm jo zgubila pr 17 s sedanjim fantom...bla sva pr meni doma (lep zimski večer
) in mama je šla na obisk sosedi, tata in sestra pa nevem kje so bli...u glaunem, bla sva sama...khm...
in pole kr.."Gremo?" "Ajde dej!"
je blo bol na kratko, in use skupi mi je blo potem tko smešno...sploh nism mogla verjet... 

pijana in neumna. oz. zmedena. Takrat mi je bilo za vse vseeno. Popolnoma. Zaljubljena v nekoga sem bila z nekom, ki sem ga 1. vidla..
in pijana kot sem bila, mislila, da sem s tistim, ki mi je že mesece mešal glavo. Res šit. Ko sem se poljubljala z onim, sem imela drugega pred sabo.. pa čist nehote..
No.. in potem sem pogrešala tistga cepca (ki se je pretvarjal, lagal tudi.. o letih npr. bil je dosti starejši, 6 let. rekel je pa da jih ma 23..hm..), s katerim sem prvič bla. Pa ni šlo za nekaj minuten sex. Vedel je, da je zame prvič.. Morm rečt.. da se je res trudil.. da bi mi 'prišlo'. hm.. no, potem sem se malo streznila.. in niti nisem bila več tako navdušena nad vsem skupaj.
Nekako to skušam jemat,.. pač kot neko izkušnjo več, čeprav je malo težko.
Vgl. ne privoščim nikomur.
in pijana kot sem bila, mislila, da sem s tistim, ki mi je že mesece mešal glavo. Res šit. Ko sem se poljubljala z onim, sem imela drugega pred sabo.. pa čist nehote..
No.. in potem sem pogrešala tistga cepca (ki se je pretvarjal, lagal tudi.. o letih npr. bil je dosti starejši, 6 let. rekel je pa da jih ma 23..hm..), s katerim sem prvič bla. Pa ni šlo za nekaj minuten sex. Vedel je, da je zame prvič.. Morm rečt.. da se je res trudil.. da bi mi 'prišlo'. hm.. no, potem sem se malo streznila.. in niti nisem bila več tako navdušena nad vsem skupaj.
Nekako to skušam jemat,.. pač kot neko izkušnjo več, čeprav je malo težko.
Vgl. ne privoščim nikomur.
Jst bi svoj prvič najraj pozabila.. ker je bil samo one-night stand. Bla sm čist preveč radovedna in nestrpna.. sej če tist tip ne bi bil tak debil, bi mi mogoče ostal v lepem spominu..
Drgač pa tist prvi sex iz ljubezni, je bil pa z bivšim tipom.. po enem letu zveze.
Drgač pa tist prvi sex iz ljubezni, je bil pa z bivšim tipom.. po enem letu zveze.
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Jst sm nedolžnost zgubila pri 18 letih. S tipom k sma ga neki časa "srala" in ni blo nevem kake ljubezni med nama. Tko da ne morm rečt da sm izgubila nedolžnost iz ljubezni.
Prvič naj bi blo nekaj posebnega ... pr men na žalost ni blo
. Bla sma pri njemu doma in se je počas začel in hitro končal ... Vse skupi je trajal manj kot minuto. Nism pričakovala da mu bo tko hitr pršl, kr se je full hvalu kolk izkušenj ima, men je pa deloval full neizkušen
. Lahk priznam da mi je kr mal žal da sem glih z njim izgubila nedolžnost ...
Prvič naj bi blo nekaj posebnega ... pr men na žalost ni blo

>> GooD GirL Gone BaD <<