"Preveč" lep tip

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

ti fantje too much nice...so zame bolj za "hitr spakirat" kr so ponavadi takoooo samoušečni,da se z njimi tudi nimaš kaj pogovarjati....pa tudi cel bataljon punc nori za njim in se res ne trudm ogret tašnga srčka,da bi bil "samo moj"...
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ja js ne vem kašne lepe fante ve poznate. Sam uni k se men zdijo čist 'preveč' lepi, pa jih poznam, ni noben samovšečen al pa kej, mogoče en. Pa so tud zelo pametni in razgledani in nasploh res uredu, bi bli kr za ponucat :D Tko da je mal mim, da človeka sodiš po videzu. Če ni dost lep je narobe, če je lep tud ni uredu...ja babe, odločte se :)
Šema
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: "Preveč" lep tip

Neprebrana objava Napisal/-a Šema »

Ledenka napisal/-a:Nekatere prijateljice, ki so v preteklosti imele res lepe tipe, so mi povedale zelo negativne izkušnje. Namreč: dobile so grožnje iz strani drugih nevoščljivih punc, so jih spotikale, žalile, klicale po telefonu, da ga morajo pustit ipd...

A ste imele mogoče podobne izkušnje?
Bi imele izredno lepega fanta ali raje ne? Zakaj?

Moj pradedek je pravil: "Kar je zelo lepo, ne bo všeč samo tebi, ampak tudi drugim."
Pravite, da to drži?

Tvoj pradedek je imel prav. Če je fant ful, ful, ful, ..lep (kar sicer težko najdeš), bo imel preveč "gužve". Pa tud taki fantje se zelo dobro zavedajo da so "hudi" in to znajo dobr izkoristit. Al so pa geji :roll:
Resno, sm vidla enga komad hudga tipa v enmu časopisu, na naslednji strani se je pa z drugmu tipom poljubljov...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

LoLLypoop=)) napisal/-a:ti fantje too much nice...so zame bolj za "hitr spakirat" kr so ponavadi takoooo samoušečni,da se z njimi tudi nimaš kaj pogovarjati....pa tudi cel bataljon punc nori za njim in se res ne trudm ogret tašnga srčka,da bi bil "samo moj"...

uf mam kolega za dol padt hudga tipa.. s katerim se da vse pogovarjat, ker je blazno razgledan tip, do fertik prjazn poleg tega še ful faca in ni nikol meu kkšnih brezveznih one night standov.. sva pa enkrat mela tako debato in prav da je pa itak tako.. bejba k njega peca, nima šans pr nemu, da ga zanimajo punce za katere se mora sam potrudt
niso vsi talepi tipi samovšečni pa neumni..
sm pa mela enkrat enga lepga, ta je biu pa res mau čudn.. se ni dal kej preveč zgovarjat z njim o kakšni normalni stvari, ki ni vključevala tega kok je on frajer, pa kok je on spiu.. tok da čist odvisno
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Ne, lepota pri meni ne igra pomembne vloge. Res, kot vsak človek, tudi sama včasih pogledam mimoidoče, ampak da bi me tisti izredni lepotci privlačil pa ni šans. Me bolj odbijajo kot privlačijo. Pravijo, da lepota z leti mine. Sicer pa takih fantov ne maram že zaradi tega, ker sklepam na podlagi tega, dao so hudi in kul itd. ne bi bili za resne zveze. To je samo moje mnenje, kot povsod drugod tudi tukaj obstajajo izjeme. Z " lepotcem " nisem bila še nikoli in dvomim, da kdaj bom. Sem popolnoma srečna z mojim fantom, ki je zame v vseh pogledih najlepši, pa četudi z nekaj napakicami.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Sm mela tipa, ki je bil kao full lep in oboževan ampak men se odkrito rečeno ni zdelo lih tko. Mislim sej je bil vredu za pogledat ampak kolk je o tem govoril, sej ne morem vrjet no. Bil je res pravi narcis in tega se je tud zavedu.. in mi je tud vnaprej povedu, da je tko da ni blo kakšnih večjih presenečanj. Čeprav se potem naveličaš počas poslušat o tem s ktero je vse bil, pa ktero vse bi lahko mel. :roll:
Je bil pa blazno pametn in razgledan tko da se je dalo tud v kakšno normalno debato z njim spustit.
Sicer majo pa vsake oči svojega malarja in včasih prav ne morem vrjet, ko slišim kak ta pa ta tip velja za dobrega, popolnega in nevem ka še vse.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*ka!a* napisal/-a: Me bolj odbijajo kot privlačijo..

Mene tuuuuuuuudiii. Oh, tisti časi, ko so bile vse sošolke zaljubljene v največjega frajerja na šoli... Jak. Mene je odbijal. Pa če je to moja premala samozavest in si nisem upala niti sanjati o njem ali pa če sem imela le realen pogled na tovrstne fante... Važno, da imam sedaj svojega frajerja in hu kers, če ga ne oblega jata kokošk? Tako je še dodatno bolj Moj :hearts: .
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jah zdj je razlika med tistimi, k so res ful hudi tipi, pa med tistimi, k sami misljo, kok so hudi. Teh, k sami misljo, kok so hudi, se js na deleč izogibam, k s takim tipom se nimaš kj pogovarjat (vsaj js ne js, k nism taka, da bi cele dneve razpravlala o cuncah pa parfumčkih...). Poznam pa tipe, k so res ful hudi (pa ne sam men ampak večini žensk), pa so ful u redu za pogovarjat pa vse. Tko da mislm da ni za posplošvat...
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Men pa tipi,ki so res lepi,že pocukrano lepi,ne potegnejo. Kr so mi bol všeč mal drgačni,že iotak mam svojevrstn okus :P .
Sj se ne gre zato,da bi mel zard svoje lepote lukno v glav,sam ponavad se tega,da so lepi tak zavedajo,da ljudi že njihovo vedenje zmot. Pa sm že slišala za primer,ko je en bae noro lep tip,str 25 izjavu,da še ni meu punce,kr ni nobena dost lepa za njega,preveč lepa pa tuid ne sme bit,kr se pol njegova lepota ne bo opazla :stupid: .
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

lili01 napisal/-a:ker ne verjamem v telo, rada bi te videla v srce. tega se jaz držim. ne, pa noben tip ne more bit prelep.

siddharto bi morali tožit za tako zavajanje deklet.
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *malecka* »

Ja mene tud nekak "lepotci" odbijajo, vsaj tisti, ki se tk nosijo. kr neke bljak.
Men je bol ql, da tip zgleda čisto povprečno, pa ma neko tako pozitivno avro, ko da neki prijaznega izžareva, taki so meni pol lepi. Ne pa neki napihnjeni purani :roll:
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

^cherry^ napisal/-a:Sm mela tipa, ki je bil kao full lep in oboževan ampak men se odkrito rečeno ni zdelo lih tko. Mislim sej je bil vredu za pogledat ampak kolk je o tem govoril, sej ne morem vrjet no. Bil je res pravi narcis in tega se je tud zavedu.. in mi je tud vnaprej povedu, da je tko da ni blo kakšnih večjih presenečanj. Čeprav se potem naveličaš počas poslušat o tem s ktero je vse bil, pa ktero vse bi lahko mel. :roll:
Je bil pa blazno pametn in razgledan tko da se je dalo tud v kakšno normalno debato z njim spustit.
Sicer majo pa vsake oči svojega malarja in včasih prav ne morem vrjet, ko slišim kak ta pa ta tip velja za dobrega, popolnega in nevem ka še vse.

A ti si imela tipa, ki se ti je hvalil s katero vse je bil in s katero bi vse lahko bil? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

kajira napisal/-a:
lili01 napisal/-a:ker ne verjamem v telo, rada bi te videla v srce. tega se jaz držim. ne, pa noben tip ne more bit prelep.

siddharto bi morali tožit za tako zavajanje deklet.

Odvisno koliko je dečko(dotična oseba) star-a :wink: Starejši kot si...manj ti je embalaža zanimiva, ampak te zanima vsebina...če je noter v embalaži plesniva riba, ki jo naj bi celo življenje jedel in imel ob sebi...dvomim, da jo boš samo zaradi lepe pakunge vzel...ali si pa orenk moten :stupid:

Embalaža je samo zato da ti vzbudi pozornost...enkrat kupiš, probaš in ugotoviš da to ni to...in greš naprej...potem se pa nekatere sprašujejo zakaj moški samo opravijo svojo potrebo in gredo naprej.In eni se celo hvalijo in rečejo veš koliko lepih embalaž sem jaz imel in koliko bi jih še lahko imel :nixweiss:

Ko si še mlad pač nasedeš na lepo pakiranje in se ti zdi zanimivo...potem pa čez čas se ti ne da več z lepimi embalažami izgubljati energijo in čas...pa se osredotočiš na vsebino...eni pač prej poštekajo eni pa pozneje :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ok itak videz ni vse, sam mal pa je pomemben..
dvomm kok jih je takih k bi hodil (pardon izrazu) z eno grdavšo, zato ker se pač res klikata v vsem.. js vem da ne bi mogla.. čeprou drgač ne gledam kej ful na videz, ampak mora pa bit neki da te prvlač, k drgač bi u postl fajn škripal (pa ne postla)
tko da ja.. videz ni vse, spet pa ni čist nč pomembn..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ryu10kyu napisal/-a:
Odvisno koliko je dečko(dotična oseba) star-a :wink: Starejši kot si...manj ti je embalaža zanimiva, ampak te zanima vsebina...če je noter v embalaži plesniva riba, ki jo naj bi celo življenje jedel in imel ob sebi...dvomim, da jo boš samo zaradi lepe pakunge vzel...ali si pa orenk moten :stupid:

Embalaža je samo zato da ti vzbudi pozornost...enkrat kupiš, probaš in ugotoviš da to ni to...in greš naprej...potem se pa nekatere sprašujejo zakaj moški samo opravijo svojo potrebo in gredo naprej.In eni se celo hvalijo in rečejo veš koliko lepih embalaž sem jaz imel in koliko bi jih še lahko imel :nixweiss:

Ko si še mlad pač nasedeš na lepo pakiranje in se ti zdi zanimivo...potem pa čez čas se ti ne da več z lepimi embalažami izgubljati energijo in čas...pa se osredotočiš na vsebino...eni pač prej poštekajo eni pa pozneje :irre:

eh. ko sem bila jst najstnica, sem tudi verjela v 'ne verjamem v telo' bulšit pa zdaj ne več, čeprav sem starejša. valda, da mi je ta opevana notranjost najbolj pomembna, ampak tudi zunanjost ni ravno za odmet. pri 16ih sem imela precej neprivlačnega tipa, ker sem bila nesamozavestna in sem se tolažila s tem, da je notranjost pomembna. na žalost je bil po osebnosti kreten, ampak je imel idejo o tem, da so bolj grdi ljudje avtomatično 'dobri'.
tako da zdaj hočem oboje. če me tip fizično ne privlači, ne bo nič, ne glede na to, kako kvalitetno vsebino ima. saj sva lahko prijatelja. aja, pa privlačnost pri meni ne pomeni nujno oz. samo vizualne lepote.

siddhartin komad pa tolaži grde in neurejene babe, da sploh ni pomembno, kako izgledajo, poleg tega pa jim daje potrditev, da imajo hudo notranjost in jim ni treba ničesar spremenit. zunanjost je še kako pomembna. sam folk se dost pogosteje zaveda fizičnih kot osebnostnih nezadostnosti. že pogled v temo Kako bi se ocenile, namiguje na to. ali pa cel cosmo forum - kup žensk išče nasvete, kako se znebit celulita, shujšat in se lepo naličit, medtem ko je zelo redko, da bi katera rada dejansko spremenila kaj na sebi (ljubosumnost, odvisnost od odnosov, tečnoba ...).
in ja, ponavadi se s tem tolažijo tisti, ki so sami grdi in/ali imajo grdega partnerja, čeprav njihova vsebina ni nič boljša.
Odgovori