Heh

Kaj pa vem, pomoje v štiridesetih letih prejšnjega stoletja, ko so ga iznašli (al kdaj že), niso imeli ravno tega pred očmi kot glavni razlog

Ali pa, samo pomoje je šlo bolj za dodatek glamuroznosti k obleki / krilu in poudarek pasu.
Meni je pa peplum kot sam modni pojav prav všeč, ampak le v kakšnih konkretnih primerih. Tisti na zgornjih slikah res niso preveč posrečeni, sploh tisti prekinjeni na krilih izgledajo kot ene povešene cunje za prah

Če ni preveč mahedrajoč in se lepo vklopi v model oblačila, mi je pa všeč (čeprav ga tudi jaz še nimam). Na topih mi je na slikah sicer všeč, sama pa ne bi tega nosila, ker bi se pomoje počutila kot v kakšni nosečniški tuniki

Na oblekicah brez naramnic se mi zdi še najbolj posrečen, sem spomladi ene v Zari pomerjala in mi je baje lepo pristajalo

Se pa spomnim že pred par leti, da sem taka krilca gledala pri River Island-u in so mi bila tudi všeč.
Npr. kaj takega, v mejah normale, se mi zdi kul (samo spet vprašanje, če bi se dobro počutila, če bi sama to oblekla, na sliki mi je pač ok):
Ok, ta iz River Islanda je malo kičasta zaradi več plasti in še pentlje, ampak nekaj v tem stilu je bilo: