Spim, spim... ko kr na enkrat sred noči en pozvoni na domofon... men je bil itak šok - kdo bi to lah bil? Mami odpre pa tm neki govori po domofonu tko, da sm misnla da je tamal domov pršu, sam ona pride k men v sobo pa prav, da je moj lubi
... jest odprem vrata pa ga zagledam še v vojaški opremi, on pa vs nabasan prav: "Jest sm kr k teb pršu" Pa pravm jest njemu: "Ja kva pa ti je, zakaj si k men pršu?" Pa prav: "Ja če te mam pa rad"
... sm se mu še 3 ure smejala k se mi je sam na pojstlo zvalil...Men je to tok lepo, da se sred noči name spomne, names da bi lutal bog ve kje...

Jst nism mogla verjet, bla sm čist "out"...soo sweet...pa še dobre so ble, ni kej!
)
)...
Sred noči je šou zame na bencinsko po "kej za grickat"... Enkrat se je pelu domou od mene (ene pou urce vožne) in biu že na sred poti, pa sm ga klicala, da mam nad vrati enga pajka (na smrt bojim) in me sploh ni nč uprašu, sam reku, nej ga počakam :bussi: ... Kadarkol mi je blo hudo (sm bl jokica in se rada sekiram) se je na dougo pogovarju z mano (tut sred noči) in biu edn redkih, k me je sploh kdaj resnično poslušu (to ful cenm pr ljudeh)... Kar mi bo pa za zmer ostal u spominu, so pa Kinder jajčki, k mi jih je skos nosu (k sm bla tak mali frik na te igračke)... Pa ja, pliški ob usaki prložnosti (tut mela zlo rada)... In seveda, k me je poklicu k sm bla sred pijače, on pa u službi in mi reku, da kliče samo da pove, da me ma rad