ful sem srečna, da mamo ta forum...zdi se mi kot da bi črpala moč iz spodbudnih besed

skatebaby napisal/-a:pejt u trgovino, si nabav novo garderobo, nove barve ličil, pejt se mal pobarvat pa ostrižt.. čist se spremen..
pa pomisl..a je vredno se sekirat pa mislt na enga če on ne nate?!
pa tut če bi bla še enx skupi bi blo brezveze kr te nebi ljubu.. ne zasluž si te!!
*pupika* napisal/-a:skatebaby napisal/-a:pejt u trgovino, si nabav novo garderobo, nove barve ličil, pejt se mal pobarvat pa ostrižt.. čist se spremen..
pa pomisl..a je vredno se sekirat pa mislt na enga če on ne nate?!
pa tut če bi bla še enx skupi bi blo brezveze kr te nebi ljubu.. ne zasluž si te!!
to nemoreš kr tk... rečt, zdej pa konec, ni me vredn... NE GRE! To vem iz lastnih izkušenj, verjemi... prebolela boš, ko boš zato pripravljena... to se pač ne da iz danes na jutri... pomagajo lahko kolegice, da ti zapolnjujejo praznino, ki je nastala v teb... verjemi pa, da se v danem trenutku zgodi ravno tisto, kar je najboljš zate, pa čeprav se ti zdej ne zdi tako... drži se dekle... in poskušaj it naprej... korak za korakom in bo! ZAUPAJ!
tjaskaaa napisal/-a:tud pri meni se je veza končala![]()
![]()
..in sicer 2 leti in osem mesecov trajajoča
...jst sm ga pustila,ampak sm s tem sebe rešila in se postavla zase..
ker fant pač ni vedel kaj točno se sme delat in kaj ne delat v resni zvezi..zadnje čase so mu bli prijatelji bolj pomembni..katerim ni znal rečt ne..
ful mi je težko..okol hodm k en zombi..nimam volje do ničesar..težka bo pot prebolevanja, ker sm ga mela zelo rada,ga ljubila..on pa me je prizadel kokr me je mogu..in to tko boli,da mi hoče srček raznest..kriza čist
vidm,da je ta pomlad zlooo čudna![]()
![]()
..velik nekaj letnih vez se je končalo..ne vem al je to naključje..ampak večinoma kukr jst vidm zarad moških..jst ne vem..mogoče je res neki v zraku..in da se je vse to zgodilo z nekim namenom
...sam kaj ko je tko težko..in boleče..težko je it naprej..
pa glih zdej, ko je matura!!!! in on to dobr ve!!...
tjaskaaa napisal/-a:ma čist je čudn vse skupi..kaj bi bla vsaj vse skupi ena grozna fora..bilo kej..bom vzela od tiashe citat: tjaša sanja sanje..sam,da mi ne bi blo treba it čez to grozno obdobje...prebolevanje...![]()
![]()
kaj se dogaja??nč jasno res