Tattoo

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

men se zdi ful absurdno to skrivanje tetovaš pa neznanske skrbi 'kaj bojo ljudje rekli'

mislim če te na šiht nočejo vzet zaradi nekega trapastega tatuja, potem pa tud hvala lepa za tak šiht :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

ma saj za navadn folk mi je vseeno (in verjetno ostalim tudi).

je pa res, da pa pri marsikaterem poklicu rabiš pazit, kakšen si. pri nas v knjižnici dela en metalc, cel prepirsan in potetoviran; mene je kar strah. :D
al pa kako bi izgledal recimo prepirsan dohtar? saj si mislim "kakšen je to delodajalec, če me ne sprejme zaradi mojega videza", ampak mi je čist prav, da obstajajo neke meje.

je*at ga. :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Slika
:)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

Imena otrok lepo napisana :)
To bi mel...

Mel bi tut sleeve ampak z neko zgodbo... dokler pa nimam tolk za povedat - pa sleevane bo :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

keepsake se po eni strani čist strinjam s tvojim mišljenjem, ampak po drugi strani je pa dons tok težko službo najdt, še posebi dobro oz tako, ki je iz tvojga področja (vsaj za določena področja no), da skor da nimamo luksuza tko razmišlat, na žalost :x
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

arrow napisal/-a:Pa te sicer, če prideš na razgovor z dolgimi rokavi in te zaposlijo, kasneje pa vidijo, da imaš npr. na zapestju tetovažo, posledično lahko odpustijo zaradi tega? Mislim, da ne. Govorim v primeru, da imaš pogodbo za nedoločen čas.

Mah, čist mičkena tetovaža ne bo problem.

Hja, pred zaposlitvijo moraš itak na zdravniški pregled k zdravniku, ki ima pogodbo s tvojim delodajalcem in če on tam na pregledu vidi, da imaš ful tetovaž na vidnih mestih, ve pa tudi, za kakšno delovno mesto kandidiraš, lahko kaj zateži zaradi tega.

Jaz poznam eenga, ki v Avstraliji ni dobil službe natakarja, ker ima roko potetovirano od komolca navzdol.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

CaliLove* napisal/-a:Slika
:)

rekla sem prepirsan. ;D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Kolikor vem, zdravniki sploh ne smejo met pirsov na obrazu. Vseen pase tale fotka v tole debato. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

brandibelle napisal/-a:Imena otrok lepo napisana :)
To bi mel...

Tudi jaz, če že kaj. in sicer na spodnji del trebuha, tam ko so se (oz se bodo) nosl :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

CaliLove* napisal/-a:Kolikor vem, zdravniki sploh ne smejo met pirsov na obrazu. Vseen pase tale fotka v tole debato. :)

Saj, zato ti pravim, da če recimo dohtarji ne smejo imet pirsov; kaj je čudnega na tem, da ne smeš imet tattooja? (:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

forumsas napisal/-a:ali ima kdo mogoče tetovažo na zapestju? ali na zapestju res zelo boli, ko se tetovira? zanimajo me vaše izkušnje..LP

Odvisno kje misliš ... Na notranji strani? Jaz imam kačo vse okoli zapestja in me je bolelo samo tam kjer je kost, na notranji strani pa nič (čeprav sem slišala od več ljudi, da tam najbolj boli ker je tanka koža).
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

jez bi res rada vidla vas fenomene ki vas tetovaža ne boli... a če ti cigla pade na nogo te tudi ne boli? ni mi jasno :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Moj drugi tattoo.

Slika
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Jaz pa ne štekam, kaj imaš od tega, da imaš vtetovirano ime otroka?
Kaj ga lahko pozabiš čez noč al ko greš v kino?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Lolek245 napisal/-a:Ubistvu mi mati pusti. Tako da ni nič narobe ali kaj pa nebi si ga dal letos ampak čez kakšno leto ali dve sam študirat sem začel malo kakšen bi bil. Če ve kdo kakšen lep napis kakšen kitajski znak lepega pomena itd. Dal si ga bom delat šele leto ali dve kasneje

Počakat boš v vsakem primeru moral leto ali dve, ker te po zakonu pred 16. letom ne smejo tetovirat (od 16. - 18. pa samo s privoljenjem staršev).
Glede na to, da po forumih sprašuješ kje in kaj bi imel, tudi še ni primeren čas za to. Pojdi se tetovirat, ko si boš SAM izbral mesto in motiv tattooja, ki ti bo nekaj pomenil. Odločitev mora biti samo tvoja, 100%, ker boš to imel na sebi za celo življenje in bi ti bilo v nasprotnem primeru lahko enkrat žal.
Jaz sem tudi sanjala o tattooju že od 12. leta in si v najstniškem obdobju stokrat premislila kje in kaj bi rada imela .. In sem počakala skoraj do 22. leta, ko sem bila čisto prepričana kaj želim imet - tako da sem si zdaj v dveh mesecih naredila 2 tattooja (oboje je bilo v moji glavi že dolgo, brez kakršnihkoli dvomov kje in kaj) + popravila enega majhnega, ki sem ga pred leti naredila sama s tušem in iglo (in ja, zaradi tistega mi je bilo žal, zato sem ga tudi popravila in sem imela srečo, da se je dalo)
Let's swim to the moon .....
Odgovori