mislim, saj se sliši butasto, če se je ženska kušvala s 60-timi tipi ampak glih ti nisi med njimi, pa vseeno...naj živi in se razvija koloradski hrošč in kurbarija!

Pa ti si legenda, v diskaču si se vsepoprek lizala, s svojim partnerjem s katerim sta očitno v resni zvezi, se pa ne moreš.White_Widow napisal/-a:ko sem bla mlajša, sem se lizala skoraj z vsemi v diskotekah, kamor sem hodila. ja, mlada pa neumnano pa kaj čmo, mam zdaj večji problem. Z mojim se nikakor ne morem poljubljat, kr en tak občutek mam..tak ogaben, nevem zakaj
Take se tud meni gabijo.brandibelle napisal/-a:Vse kar je več od 30 pa do 25ega leta je...
Ne vem no - take jaz NE bi kušval...
Če ima nekdo vsaj malo diplomatskih sposobnosti, bo to že izvedel.White_Widow napisal/-a:fantin ja ti pa glih veš s kolkimi se je kera lizala ane. ker ji piše na čelu
nevem jst ko sem hodila ven, je bla večina mojih vrstnic takih kot jaz oz. ŠE hujših. Pol se ti pa kar use gabijo fuj ženske fuj. Mislim kot da to razglaša kdo okol...
Fantin napisal/-a:Take se tud meni gabijo.brandibelle napisal/-a:Vse kar je več od 30 pa do 25ega leta je...
Ne vem no - take jaz NE bi kušval...
Aneda?Ajča napisal/-a:Omg, kakšni predsodki. Če se je s 30 lupčakala je že kar nagravžno, kaj šele, če bi bila spolno aktivna s toliko tipi
Pozabljate, da nimajo vsi daru govora, tistega diplomatskega načina. Imam pa kolega, ki zablokira še preden sploh odpre usta. In pri 24ih še niti prvega poljuba ni doživel. Kaj reči na to?*Žuža* napisal/-a:Ja, sej odgovorila verjamem da ti je vsaka, samo vsaka, ki ima kolikor toliko diplomatskih sposobnosti bo odgovor tudi prikrojila tako, da bo volk sit in koza cela