Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Aja, naj še omenim, da vmes igrajo violine. Ful znan komad, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
Iščem komad, katerega del besedila je not in love, poje moški (in ne, ni E. Iglesias ), komad pa je nek na izi rock in verjetno nekje iz 90ih. Aja, naj še omenim, da vmes igrajo violine. Ful znan komad, ampak ne poznam naslova in izvajalca oz. skupine. Any ideas?
^^ Tega sem tudi jaz zasledila, pa ni pravi (je pa lep). Od tistih naslovov in izvajalcev pa sem iskala par strani, kjer je bilo not in love še v takem zaporedju kot je v tistem komadu, a neuspešno. Ta, ki ga jaz iščem, je bolj poskočen komad.
Žal ne vem nič več od tega dela besedila. Poje moški, je pa bolj rock komad, ni balada. Sem prepričana, da vas je večina tukaj gor že slišalo ta komad... Stil komada me spominja na The Verve in Simple Minds, a niso nobeni od teh.
jaz pa iščem naslov pesmi, ki jo poje neka punca pa se je dosti vrtela kako leto nazaj ali še malo več...je pa angleška pesem
spomnim se pa samo da je v videospotu samo hodila pa se je za najo spreminjalo vse pa črnobelo postajalo
več pa ne vem
mala-anchy napisal/-a:jaz pa iščem naslov pesmi, ki jo poje neka punca pa se je dosti vrtela kako leto nazaj ali še malo več...je pa angleška pesem spomnim se pa samo da je v videospotu samo hodila pa se je za najo spreminjalo vse pa črnobelo postajalo več pa ne vem
Ne vem zakaj se meni zdi, da je to Lily Allen? Nikjer ne najdem spota. Ti mal poglej na youtube, če je ona.