Dej pejt vse še enkrat probat, ker men je skoz ta matura dihala za ovratnik... Pač probaš, če ti ne rata, greš itak spomlad. Jeseni so nižji kriteriji.
Ahaa. Sam se mi ful ne da zdle učit a ne. Mogoče bi ene dva predmeta al pa tri: slovo, mato pa psiho. Za anglo bi se pa šla prtožt...sam da bi se 3je procenti najdl, to ni tok mau!
Ja, mato pejt nujno zdej delat, ker boš vse pozabla v 1 letu. Za drugo ni tok panike. Pritoži se pa le A ti boš koga s sabo vzela? Jst pomoje da nam, sej je itak un točkovnik tm, pa snađi se. Joj jst morm it, brata že 2 uri budim
Yeeeees, ratal mi je . Oboje sem pisala tok kot sem mela namen , s tem, da mi je pr gefi zmankal 4% do 5, pr slovi pa 2% do 6. Zdj razmišlam , če bi šla na vpogled al ne, pomoje, da ne rabm hodt. Hmm. Uglavnem vesela sem fuuuuuul .
Mora bit več kot pol (se pravi 3 od 5) pozitivnih, da se ostalo lahko samo popravlja (in ne opravlja še enkrat celotna matura).
Kako je pa s tem, če se dela v dveh rokih? Še vedno več kot pol (2/3, 3/4), valda..?
Ja, takoj ob 8h kličem v šolo..