What NOT to wear
-
- Komunikatorka
Libido. napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:obleka: Vojaška kiklca,roza majčka
a si to moji bivšo cimro kdaj vidla?hehe ...
drugače pa jst nosim vojaške hlače in roza majčko pa mi je čisto fajn kombinacija

...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Plehke babe, ki jih je v tej temi kar nekaj, mi greste že pošteno na jetra.Pa ta je taka, ta je taka, mislim no...bi rekla da bi objavljale ne vem, neke rees grozne stvari, ki jih še ome ne bi oblekle, ampak da vas moti vsak odmik visoke mode, je pa res višek. Me zanima, če imate vse v omari samo Prado itd, da ste tako glasne...navadne kure, ki se imate za...najmanj coco chanel?
In če je ženski všeč vojaški vzorec na hlačah, jo je treba takoj:ccc, sleči to dol, to je totalno not to wear, ah...
Ženske, vsak naj se oblači kot mu paše, pa če bo skakal okrog v kostumu zajčka, ne samo vzorcih.
In če je ženski všeč vojaški vzorec na hlačah, jo je treba takoj:ccc, sleči to dol, to je totalno not to wear, ah...

Mislim da v to temo bolj vsaka uporabnica napiše kaj ONA nebi oblekla oz. kakšno kombinacijo nebi. In če ti da neka punca, ki gre mimo idejo kaj nebi ti oblekla, mislim da ni nič narobe s tem. Sej to ne pomeni, da se ona ne sme oblečt, kakor hoče.
Meni je popolnoma vseeno, če mi ena napiše da se ji zdi grdo nekaj kar jaz nosim- big deal!
Ne moreš pa rečt, da ti nikoli ne vidiš eno čudno oblečeno punco in si misliš WTF?!?!
Pa to ne pomeni nič osebnega.
Meni je popolnoma vseeno, če mi ena napiše da se ji zdi grdo nekaj kar jaz nosim- big deal!
Ne moreš pa rečt, da ti nikoli ne vidiš eno čudno oblečeno punco in si misliš WTF?!?!
Pa to ne pomeni nič osebnega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
No, mnenja so različna...
Sicer pa vsi vemo kakšne so te stvari z zajči in jaz jih nebi nikoli oblekla, ker so mi grde, zarad mene jih imajo lahko pa čist vse ostale...
Sicer pa vsi vemo kakšne so te stvari z zajči in jaz jih nebi nikoli oblekla, ker so mi grde, zarad mene jih imajo lahko pa čist vse ostale...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Komunikatorka
pajkice nikoli ne bi dala na sebe... To je ogabno! Najbolje je, kavbojke, kakšna lepa majčka, pozimi čez plašč, bundo, okoli vratu rute iz New Yorkerja, ki so postale moderne...allstarke, dc... uglavnem tisto, kar je bolj rock, emo style...tko da je to to... tudi moja mama se oblači podobno kot jaz, imava isto postavo, tako da v njeni omari se najde vedno vse moderno...
Selvedin&Mihaela
-
- Komunikatorka
love.<3 napisal/-a:črna bleščeča majčka (pa to je še nekak navadn), pajkice (bele, spodi pa navadne črne xxl številka gate) in v največjih petkah kr je možno + tega da nezna v petkah hodt.. videno včeraj.. uglaunem za zjokat...
pa v trgovskem centru s copati se sprehajat. oki sj ne žviš tm al pač?
hehe svašta